Wiek: 44 Dołączyła: 20 Paź 2013 Posty: 397 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto Sty 06, 2015 12:35
200 lat nie zaglądałam na forum, więc czas uzupełnić informacje. Chłopcy z Polkomu (bo tam stoi) podłączyli ją pod komputer i wyskoczyło, że sonda lambda się zawiesiła/zawiesza. Zresetowali i teraz czekam na możliwość przetestowania ukochanej. Komputer też zresetowali i ustawili od nowa.
Szkoda, że śniegi i mrozy za oknem. Póki co mogę sobie za nią tęsknie wzdychać, ale dam znaki czy ich sztuczki magiczne pomogły.
PS. Dziękuję za wywody na temat wielkości moich jaj. Jestem wzruszona
_________________ Według ostatnich sondaży CBOSu 25% polskich nastolatków optymistycznie patrzy w przyszłość. Pozostałe 75% nie ma pieniędzy na narkotyki.
Pomógł: 15 razy Wiek: 56 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1784 Skąd: Tarnów
Wysłany: Wto Sty 06, 2015 20:17
Krwawa_Stefania napisał/a:
......
Skoro Ci się to spodobało, to możemy przejść do następnych części ciała
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Wiek: 44 Dołączyła: 20 Paź 2013 Posty: 397 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon Sty 19, 2015 16:00
Na razie wciąż z stoi w serwisie, a ze względu na pogodę nie kwapię się do błyskawicznego odbioru. Mam nadzieję, że mnie nie udusicie, bo skopiowałam pierwsza stronę tego wątku z Waszymi poradami i przesłałam chłopakom. Może do czegoś ich to zainspiruje.
A poza tym dowiedzą się, że mam spore jaja
[ Dodano: Pon Sty 19, 2015 16:02 ]
sgtcop13 napisał/a:
Krwawa_Stefania napisał/a:
......
Skoro Ci się to spodobało, to możemy przejść do następnych części ciała
Komplementuj co tylko chcesz!
_________________ Według ostatnich sondaży CBOSu 25% polskich nastolatków optymistycznie patrzy w przyszłość. Pozostałe 75% nie ma pieniędzy na narkotyki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum