Wiek: 45 Dołączyła: 20 Paź 2013 Posty: 397 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto Sty 06, 2015 12:35
200 lat nie zaglÄ daĹam na forum, wiÄc czas uzupeĹniÄ informacje. ChĹopcy z Polkomu (bo tam stoi) podĹÄ czyli jÄ pod komputer i wyskoczyĹo, Ĺźe sonda lambda siÄ zawiesiĹa/zawiesza. Zresetowali i teraz czekam na moĹźliwoĹÄ przetestowania ukochanej. Komputer teĹź zresetowali i ustawili od nowa.
Szkoda, Ĺźe Ĺniegi i mrozy za oknem. PĂłki co mogÄ sobie za niÄ tÄsknie wzdychaÄ, ale dam znaki czy ich sztuczki magiczne pomogĹy.
PS. DziÄkujÄ za wywody na temat wielkoĹci moich jaj. Jestem wzruszona
_________________ Według ostatnich sondaży CBOSu 25% polskich nastolatków optymistycznie patrzy w przyszłość. Pozostałe 75% nie ma pieniędzy na narkotyki.
Pomógł: 15 razy Wiek: 58 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1802 Skąd: Tarnów
Wysłany: Wto Sty 06, 2015 20:17
Krwawa_Stefania napisał/a:
......
Skoro Ci siÄ to spodobaĹo, to moĹźemy przejĹÄ do nastÄpnych czÄĹci ciaĹa
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Wiek: 45 Dołączyła: 20 Paź 2013 Posty: 397 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon Sty 19, 2015 16:00
Na razie wciÄ Ĺź z stoi w serwisie, a ze wzglÄdu na pogodÄ nie kwapiÄ siÄ do bĹyskawicznego odbioru. Mam nadziejÄ, Ĺźe mnie nie udusicie, bo skopiowaĹam pierwsza stronÄ tego wÄ tku z Waszymi poradami i przesĹaĹam chĹopakom. MoĹźe do czegoĹ ich to zainspiruje.
A poza tym dowiedzÄ siÄ, Ĺźe mam spore jaja
[ Dodano: Pon Sty 19, 2015 16:02 ]
sgtcop13 napisał/a:
Krwawa_Stefania napisał/a:
......
Skoro Ci siÄ to spodobaĹo, to moĹźemy przejĹÄ do nastÄpnych czÄĹci ciaĹa
Komplementuj co tylko chcesz!
_________________ Według ostatnich sondaży CBOSu 25% polskich nastolatków optymistycznie patrzy w przyszłość. Pozostałe 75% nie ma pieniędzy na narkotyki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum