mayor92, podjedĹş sobie do mechanika i poproĹ, Ĺźeby Ci to oceniĹ, na pewno CiÄ nie skasuje za to. JeĹli boisz siÄ, Ĺźe moĹźe CiÄ zbajerowaÄ to uderz do Katowic do Boostera albo do Tomek Motor.
No tak chyba zrobiÄ. A moĹźe ktoĹ zna jakiegoĹ fachowca np w Gliwicach albo okolicach? Wiem, Ĺźe do Katowic niedaleko ale moĹźe akurat bÄdzie gdzieĹ pod nosem
Nie wiedziaĹem, Ĺźe majÄ tam serwis. Ale w sklepie, ludzie faktycznie znajÄ cy siÄ na rzeczy, doradzÄ dobrze a nie tylko Ĺźeby wcisnÄ Ä jak najdroĹźsze rzeczy.
DziÄki
Ja mierzyĹem na oponie. ZapomniaĹem o tym napisaÄ...
ByĹem w zabrzu w serwisie, koleĹ siÄ przejechaĹ, poogladal moto itd i stwierdziĹ, Ĺźe wszystko dziaĹa jak powinno. WiÄc spoko
MoĹźe w NTV coĹ jest inaczej ustawione ale byĹo coĹ robione z luzem.
Napewno masz wiÄkszy przebieg jak mayor92 i aj to logiczne Ĺźe luz powinien byÄ conajmniej taki sam...
Pomógł: 1 raz Wiek: 56 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 187 Skąd: Gliwice
Wysłany: Czw Kwi 19, 2012 22:04
Mysle, ze nie masz sie czym przejmowac. Nic niedobrego sie nie stanie, nie rozleci sie , nie zniszczy. Wiadomo,ze na poaczarku czlowiek sie trzesie nad wszystkim, ale kardan jest prawie nie do zabicia. Taki luz jak masz to jeszcze nie zadna tragedia. Jak masz czas to zrob, a jak nie to zrobisz w zimie. Takie jest moje zdanie.
Pomógł: 1 raz Wiek: 56 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 187 Skąd: Gliwice
Wysłany: Czw Kwi 19, 2012 22:26
A dlaczego mialby nie byc ten sam? Tzle tylko chyba, za na piatce latwiec obrocic walem, wie clepiej sprawdzac na 1, wtedy jest to najbardziej wiarygodne. Ale jesli sie myle to prosze o korekte.
Pomógł: 15 razy Wiek: 36 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 810 Skąd: opole
Wysłany: Pią Kwi 20, 2012 06:50
Bo na róşnych biegach spiÄte ze sobÄ sÄ róşne koĹa zÄbate ktĂłre mogÄ mieÄ róşny luz miÄdzyzÄbny, albo ktĂłreĹ z kóŠmoĹźe byÄ bardziej zuĹźyte.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum