mayor92, podjedź sobie do mechanika i poproś, żeby Ci to ocenił, na pewno Cię nie skasuje za to. Jeśli boisz się, że może Cię zbajerować to uderz do Katowic do Boostera albo do Tomek Motor.
No tak chyba zrobię. A może ktoś zna jakiegoś fachowca np w Gliwicach albo okolicach? Wiem, że do Katowic niedaleko ale może akurat będzie gdzieś pod nosem
Nie wiedziałem, że mają tam serwis. Ale w sklepie, ludzie faktycznie znający się na rzeczy, doradzą dobrze a nie tylko żeby wcisnąć jak najdroższe rzeczy.
Dzięki
Ja mierzyłem na oponie. Zapomniałem o tym napisać...
Byłem w zabrzu w serwisie, koleś się przejechał, poogladal moto itd i stwierdził, że wszystko działa jak powinno. Więc spoko
Może w NTV coś jest inaczej ustawione ale było coś robione z luzem.
Napewno masz większy przebieg jak mayor92 i aj to logiczne że luz powinien być conajmniej taki sam...
Pomógł: 1 raz Wiek: 54 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 187 Skąd: Gliwice
Wysłany: Czw Kwi 19, 2012 21:04
Mysle, ze nie masz sie czym przejmowac. Nic niedobrego sie nie stanie, nie rozleci sie , nie zniszczy. Wiadomo,ze na poaczarku czlowiek sie trzesie nad wszystkim, ale kardan jest prawie nie do zabicia. Taki luz jak masz to jeszcze nie zadna tragedia. Jak masz czas to zrob, a jak nie to zrobisz w zimie. Takie jest moje zdanie.
Pomógł: 1 raz Wiek: 54 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 187 Skąd: Gliwice
Wysłany: Czw Kwi 19, 2012 21:26
A dlaczego mialby nie byc ten sam? Tzle tylko chyba, za na piatce latwiec obrocic walem, wie clepiej sprawdzac na 1, wtedy jest to najbardziej wiarygodne. Ale jesli sie myle to prosze o korekte.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum