Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Czw Kwi 12, 2012 22:13
SkĹadaÄ siÄ do podnóşka da siÄ na kaĹźdym fabrycznym sprzÄcie i nie stanowi to wiÄkszej filozofii. Mi rozchodzi siÄ raczej o to, czy da siÄ to robiÄ z przyjemnoĹciÄ , czy trzeba motocykl do tego zmuszaÄ
SkĹadaÄ siÄ do podnóşka da siÄ na kaĹźdym fabrycznym sprzÄcie i nie stanowi to wiÄkszej filozofii. Mi rozchodzi siÄ raczej o to, czy da siÄ to robiÄ z przyjemnoĹciÄ , czy trzeba motocykl do tego zmuszaÄ
XX-a nie trzeba zmuszaÄ do niczego raczej go ograniczaÄ ha ha )))) .. To dobry moto jako szybki turysta jest jednym z najlepszych lecz mnie nie odpowiada pozycja leĹźÄ ca na baku ... Takie moje odczucie . PIsaĹeĹ Ĺźe robiĹeĹ przymiarkÄ trzeba byĹo siÄ przejechaÄ ) jest ciÄzki ale przy przeciwskrÄcie wchodzi w zakrÄty ciasno przy kaĹźdej prÄdkoĹci .
_________________ Lepiej na Hondzie niż na wielbłądzie bo wielbłąd turysta nie lata 300 ?? ...1100xx heh )
Wysłany: Pią Kwi 13, 2012 07:07
Valdi/NTV/XX/ST napisał/a:
PIsaĹeĹ Ĺźe robiĹeĹ przymiarkÄ trzeba byĹo siÄ przejechaÄ
Na taki sprzÄt trzeba byÄ gotowym, a ja zdecydowanie nie byĹem. Wydaje mi siÄ, Ĺźe nadal nie mam na tyle umiejÄtnoĹci, Ĺźeby porzÄ dnie, a jednoczeĹnie bezkolizyjnie sprawdziÄ taki motocykl w winklach. PĂłki co ogarniam jeszcze NTVa Ale wiadomo, Ĺźe aby siÄ nauczyÄ trzeba prĂłbowaÄ. Mimo wszystko, nie na cudzym motocyklu. ChociaĹź nie ukrywam, Ĺźe jeszcze niedawno, nie myĹlaĹem o tym krÄ Ĺźowniku
Pomógł: 16 razy Wiek: 59 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 674 Skąd: Wilkowyja
Wysłany: Pią Kwi 13, 2012 10:32
Witam .
KiedyĹ miaĹem okazjÄ siÄ przejechaÄ XXem , ale wiadomo motor nie mĂłj wiÄc nie dawaĹem jej aĹź tak . CiÄ gnie piÄknie , aĹź oczy wciska w czaszkÄ , lecz faktycznie pozycja bardziej zbliĹźona do Ĺcigacza , nie wygodna . MajÄ c jednak ST nie przesiadĹbym siÄ na Devi no chyba , Ĺźe ma siÄ w stajni wszystkie trzy
Wiecie co ?? Jak czytam Ĺźe nie macie przygotowania itd . to hmm powiem wam tyle NTV to dobra szkoĹa nie jest za lekki i prowadzenie go teĹź wymaga umiejÄtnoĹci rĂłznica miÄdzy innymi motorami jest w mocy wyglÄ dzie pozycji za sterem nie baÄ siÄ .. Hmm jeĹli nie sprĂłbujesz to siÄ nie przekonasz nie nauczysz .. ja teĹź kiedyĹ miaĹem MotorynkÄ i po niej Wsk-a 4-ka mnie porwaĹa heheheh ))) bo nie byĹo rozumu ) MyĹĹaĹem Ĺźe kop bÄdzie trochÄ wiÄkszy a byĹ duĹźo trochÄ wiÄkszy ) Potem Etz 150 /251 /Jawa 350 i NTV o potÄĹźnej mocy hi hi 60km )) Pierwsza jazda xx-em to byĹo szaleĹstow myĹlaĹem Ĺźe jadÄ z 140-150 ( nauczony wraĹźeniami z Ntv-ki a tu byĹo grubo ponad 2 paczki inne wraĹźenie owiewki itd brak uderzenia wiatru w klatÄ zmyliĹ czuja .. przestraszyĹÄm siÄ ). Ale to nauczyĹo mnie patrzeÄ na zegar .. wiÄcej bykĂłw nie byĹo ... kolekcja niezĹa dziÄkujÄ kosztowna bo przygotowanie do sezonu przeglÄ dy opony ubezpieczenia i inne wydatki oleje klocki to z 3 klocki conajmiej heh ... )
_________________ Lepiej na Hondzie niż na wielbłądzie bo wielbłąd turysta nie lata 300 ?? ...1100xx heh )
Wysłany: Sob Kwi 14, 2012 01:08
Ptanie brzmi, czy masz zdrowie i portfel, Ĺźeby przesiadaÄ siÄ z NTV na XX Bo przy takim sprzÄcie o paciaka nie trudno, a ja jestem wyjÄ tkowo utalentowany, jak chodzi o gleby, szlify i dzwony Poza tym taki XX, to raczej na drugie, albo trzecie moto musiaĹby staÄ WaĹźniejsze jest mieÄ jakÄ Ĺ maszynkÄ na tor
Witam kolegÄ , fajnie zaopatrzony garaĹź a co do wraĹźeĹ to miaĹem podobne jak po 9-cio letniej przerwie postanowiĹem kupic motocykl i kupiĹem ntv-ke to po przejechaniu pierwszych kilometrĂłw stwierdziĹem ze chyba oszalaĹem kupujÄ c moto ale z biegiem czasu byĹo coraz przyjemniej , po trzech sezonach postanowiĹem kupic coĹ wiÄkszego , wybĂłr padĹ na starsza siostrÄ VFR-ke , jak podjechaĹem do goĹcia od ktĂłrego kupowaĹem sprzÄt i po przejechaniu siÄ nim stwierdziĹem ze teraz to na pewno mnie pojebaĹo admin sory za wyraz ale inaczej nie daĹo siÄ okreĹlic mojego stanu uniesienia wtedy
Pomógł: 1 raz Dołączył: 31 Mar 2012 Posty: 32 Skąd: Suwałki
Wysłany: Wto Kwi 17, 2012 14:07
Witaj, zaskocznym nieco, bo dopiero zbieram te doĹwiadczenia ktĂłre Ty juĹź masz, ale na poczÄ tku mojej drogi mam nieco inny poglÄ d. Zobaczymy jak bÄdzie siÄ zmieniaĹ. Witam i pozdrawiam.
Witaj, zaskocznym nieco, bo dopiero zbieram te doĹwiadczenia ktĂłre Ty juĹź masz, ale na poczÄ tku mojej drogi mam nieco inny poglÄ d. Zobaczymy jak bÄdzie siÄ zmieniaĹ. Witam i pozdrawiam.
Jacenty opowiedz co myĹĹisz ?? ProszÄ ) Takie zadanie forum wymieniamy myĹli ) .. Pozdawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum