Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Czw Kwi 12, 2012 21:13
Składać się do podnóżka da się na każdym fabrycznym sprzęcie i nie stanowi to większej filozofii. Mi rozchodzi się raczej o to, czy da się to robić z przyjemnością, czy trzeba motocykl do tego zmuszać
Składać się do podnóżka da się na każdym fabrycznym sprzęcie i nie stanowi to większej filozofii. Mi rozchodzi się raczej o to, czy da się to robić z przyjemnością, czy trzeba motocykl do tego zmuszać
XX-a nie trzeba zmuszać do niczego raczej go ograniczać ha ha )))) .. To dobry moto jako szybki turysta jest jednym z najlepszych lecz mnie nie odpowiada pozycja leżąca na baku ... Takie moje odczucie . PIsałeś że robiłeś przymiarkę trzeba było się przejechać ) jest cięzki ale przy przeciwskręcie wchodzi w zakręty ciasno przy każdej prędkości .
_________________ Lepiej na Hondzie niż na wielbłądzie bo wielbłąd turysta nie lata 300 ?? ...1100xx heh )
Wysłany: Pią Kwi 13, 2012 06:07
Valdi/NTV/XX/ST napisał/a:
PIsałeś że robiłeś przymiarkę trzeba było się przejechać
Na taki sprzęt trzeba być gotowym, a ja zdecydowanie nie byłem. Wydaje mi się, że nadal nie mam na tyle umiejętności, żeby porządnie, a jednocześnie bezkolizyjnie sprawdzić taki motocykl w winklach. Póki co ogarniam jeszcze NTVa Ale wiadomo, że aby się nauczyć trzeba próbować. Mimo wszystko, nie na cudzym motocyklu. Chociaż nie ukrywam, że jeszcze niedawno, nie myślałem o tym krążowniku
Pomógł: 16 razy Wiek: 59 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 674 Skąd: Wilkowyja
Wysłany: Pią Kwi 13, 2012 09:32
Witam .
Kiedyś miałem okazję się przejechać XXem , ale wiadomo motor nie mój więc nie dawałem jej aż tak . Ciągnie pięknie , aż oczy wciska w czaszkę , lecz faktycznie pozycja bardziej zbliżona do ścigacza , nie wygodna . Mając jednak ST nie przesiadłbym się na Devi no chyba , że ma się w stajni wszystkie trzy
Wiecie co ?? Jak czytam że nie macie przygotowania itd . to hmm powiem wam tyle NTV to dobra szkoła nie jest za lekki i prowadzenie go też wymaga umiejętności róznica między innymi motorami jest w mocy wyglądzie pozycji za sterem nie bać się .. Hmm jeśli nie spróbujesz to się nie przekonasz nie nauczysz .. ja też kiedyś miałem Motorynkę i po niej Wsk-a 4-ka mnie porwała heheheh ))) bo nie było rozumu ) Myśłałem że kop będzie trochę większy a był dużo trochę większy ) Potem Etz 150 /251 /Jawa 350 i NTV o potężnej mocy hi hi 60km )) Pierwsza jazda xx-em to było szaleństow myślałem że jadę z 140-150 ( nauczony wrażeniami z Ntv-ki a tu było grubo ponad 2 paczki inne wrażenie owiewki itd brak uderzenia wiatru w klatę zmylił czuja .. przestraszyłęm się ). Ale to nauczyło mnie patrzeć na zegar .. więcej byków nie było ... kolekcja niezła dziękuję kosztowna bo przygotowanie do sezonu przeglądy opony ubezpieczenia i inne wydatki oleje klocki to z 3 klocki conajmiej heh ... )
_________________ Lepiej na Hondzie niż na wielbłądzie bo wielbłąd turysta nie lata 300 ?? ...1100xx heh )
Wysłany: Sob Kwi 14, 2012 00:08
Ptanie brzmi, czy masz zdrowie i portfel, żeby przesiadać się z NTV na XX Bo przy takim sprzęcie o paciaka nie trudno, a ja jestem wyjątkowo utalentowany, jak chodzi o gleby, szlify i dzwony Poza tym taki XX, to raczej na drugie, albo trzecie moto musiałby stać Ważniejsze jest mieć jakąś maszynkę na tor
Witam kolegę , fajnie zaopatrzony garaż a co do wrażeń to miałem podobne jak po 9-cio letniej przerwie postanowiłem kupic motocykl i kupiłem ntv-ke to po przejechaniu pierwszych kilometrów stwierdziłem ze chyba oszalałem kupując moto ale z biegiem czasu było coraz przyjemniej , po trzech sezonach postanowiłem kupic coś większego , wybór padł na starsza siostrę VFR-ke , jak podjechałem do gościa od którego kupowałem sprzęt i po przejechaniu się nim stwierdziłem ze teraz to na pewno mnie pojebało admin sory za wyraz ale inaczej nie dało się określic mojego stanu uniesienia wtedy
Pomógł: 1 raz Dołączył: 31 Mar 2012 Posty: 32 Skąd: Suwałki
Wysłany: Wto Kwi 17, 2012 13:07
Witaj, zaskocznym nieco, bo dopiero zbieram te doświadczenia które Ty już masz, ale na początku mojej drogi mam nieco inny pogląd. Zobaczymy jak będzie się zmieniał. Witam i pozdrawiam.
Witaj, zaskocznym nieco, bo dopiero zbieram te doświadczenia które Ty już masz, ale na początku mojej drogi mam nieco inny pogląd. Zobaczymy jak będzie się zmieniał. Witam i pozdrawiam.
Jacenty opowiedz co myśłisz ?? Proszę ) Takie zadanie forum wymieniamy myśli ) .. Pozdawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum