SP-1979
Wysłany: Pią Sie 18, 2023 17:16 Witam wszystkich
Tydzień temu kupiłem NTV650 1995. Po przesiadce ze 125 jeszzce się oswajam. Dźwięk silnika super ale na razie wydaje mi się za duża na zwinne przemykanie po Warszawie. No ale nie oszukujmy się to nie jest motocykl do jazdy po mieście. Właśnie koledzy z pracy dorabiają mi stelaż pod kufer bo ciężko znaleźć używkę. Jak będzie gotowy to się pochwale w odpowiednim dziale. Pozdrawiam, Piotr
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 64 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1928 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Sob Sie 19, 2023 07:36
Witam Kolegę.
Złapiesz wprawy to wcale nie będzie za duża.
_________________ ST 1300 2011
ST 1300 2006
Devcia 2002
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
SP-1979
Wysłany: Nie Wrz 10, 2023 11:58
Dzięki za przywitanko. Na razie zrobiłem jakieś 2500km i rzeczywiście się przyzwyczajam. Obiecałem podrzucić fotki bagażnika. Rodził sie w lekkich bólach ale jest. Zaraz umieszczę je w bardziej stosownym miejscu forum i spróbuje jakoś zlinkować. Pozdrawiam wszystkich
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
Dzień Dobry.
W czerwcu 2023r. stałem się szczęśliwym posiadaczem NTV 650 Revere '92. Wstyd się przyznać, ale o przedmiotowym forum dowiedziałem się i stałem się jego członkiem dopiero niedawno, przy pierwszych problemach technicznych z maszyną. Pomimo tego motocykl mi się podoba i nie zrażam się małymi przeciwnościami losu. Pozdrawiam wszystkich użytkowników tych wspaniałych, nietuzinkowych i trochę niedocenianych motocykli.
W dziale Garaż zamieściłem swój pierwszy post dot. grzania się silnika. Z góry dziękuję za porady i pomoc.
Po dłuższej przerwie znowu kupiłem motocykl wybór padł na NTV 650
Na razie wszystko mi w niej pasuje. Kupiłem stacza garażowego do drobnych poprawek więc pewnie będę Was męczył pytaniami.
pozdrawiam LWG
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum