SP-1979
Wysłany: Pią Sie 18, 2023 18:16 Witam wszystkich
TydzieĹ temu kupiĹem NTV650 1995. Po przesiadce ze 125 jeszzce siÄ oswajam. DĹşwiÄk silnika super ale na razie wydaje mi siÄ za duĹźa na zwinne przemykanie po Warszawie. No ale nie oszukujmy siÄ to nie jest motocykl do jazdy po mieĹcie. WĹaĹnie koledzy z pracy dorabiajÄ mi stelaĹź pod kufer bo ciÄĹźko znaleĹşÄ uĹźywkÄ. Jak bÄdzie gotowy to siÄ pochwale w odpowiednim dziale. Pozdrawiam, Piotr
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 65 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1935 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Sob Sie 19, 2023 08:36
Witam KolegÄ.
ZĹapiesz wprawy to wcale nie bÄdzie za duĹźa.
_________________ ST 1300 2011
ST 1300 2006
Devcia 2002
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
SP-1979
Wysłany: Nie Wrz 10, 2023 12:58
DziÄki za przywitanko. Na razie zrobiĹem jakieĹ 2500km i rzeczywiĹcie siÄ przyzwyczajam. ObiecaĹem podrzuciÄ fotki bagaĹźnika. RodziĹ sie w lekkich bĂłlach ale jest. Zaraz umieszczÄ je w bardziej stosownym miejscu forum i sprĂłbuje jakoĹ zlinkowaÄ. Pozdrawiam wszystkich
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
DzieĹ Dobry.
W czerwcu 2023r. staĹem siÄ szczÄĹliwym posiadaczem NTV 650 Revere '92. Wstyd siÄ przyznaÄ, ale o przedmiotowym forum dowiedziaĹem siÄ i staĹem siÄ jego czĹonkiem dopiero niedawno, przy pierwszych problemach technicznych z maszynÄ . Pomimo tego motocykl mi siÄ podoba i nie zraĹźam siÄ maĹymi przeciwnoĹciami losu. Pozdrawiam wszystkich uĹźytkownikĂłw tych wspaniaĹych, nietuzinkowych i trochÄ niedocenianych motocykli.
W dziale GaraĹź zamieĹciĹem swĂłj pierwszy post dot. grzania siÄ silnika. Z gĂłry dziÄkujÄ za porady i pomoc.
Po dĹuĹźszej przerwie znowu kupiĹem motocykl wybĂłr padĹ na NTV 650
Na razie wszystko mi w niej pasuje. KupiĹem stacza garaĹźowego do drobnych poprawek wiÄc pewnie bÄdÄ Was mÄczyĹ pytaniami.
pozdrawiam LWG
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum