Azbach
Wysłany: Nie Maj 23, 2021 17:40 Gdzie te przewody idą?
Rozbieralem to dość dawno i nie mam pojęcia gdzie te przewody idą.
1 z gaźnika
2 krótki wychodzi że zbiornika.
Pierwszy raz używam fotosika. Mam nadzieję że będzie działać.
Pomógł: 14 razy Wiek: 61 Dołączył: 24 Mar 2018 Posty: 1723 Skąd: WPR Mazowsze
Wysłany: Nie Maj 23, 2021 21:40 Re: Gdzie te przewody idą?
Azbach napisał/a:
Rozbierałem to dość dawno i nie mam pojęcia, gdzie te przewody idą.
1 z gaźnika
2 krótki wychodzi, że zbiornika.
Pierwszy raz używam fotosika. Mam nadzieję, że będzie działać.
[ Dodano: Nie Maj 23, 2021 22:43 ]
Fotosika ogarniesz. Nas interesuje tylko to co jest w cudzysłowie "https://images91.fotosik.pl/504/bc0d564fc173ae0cmed.jpg". Wstawiasz między i po sprawie.
Potrenuj z "Podgląd" nim wyślesz posta.
Dasz radę.
_________________ Pozdrawiam Sławek Ciok
„poznaj swój kraj, ojczyźnie służ” - Mazowsze jest piękne, otwórz oczy. Karawanierzy Mazowieccy - sekcja moto
Azbach
Wysłany: Pon Maj 24, 2021 08:29
Ps. Na trzecim zdjęciu jest odwrucony do góry nogami końcowy kruciec filtra powietrza. Gdzie po bokach wpina sie dwa przewody z gaźników. Mam wrażenie że czegoś tam brakuje. Może ktoś coś ostatnio robił i kojarzy czego nie ma.
"Oba trzy" te przewody to przelewy , jeden z wlewu w zbiorniku a pozostałe dwa (czasem połączone w jedne) z gaźników. pusć to jakoś ładnie w okolicy centralki w kierunku gleby i po sprawie. Reverka miała taki sprytny drucik do mocowania tych wszystkich przewodów pod moto żeby w czasie jazdy radośnie nie dyndały swobodnie na wietrze. Nie wiem jak w Devi...
_________________ SHL M11 z 62r. , WSK Garbuska z 68r. , skuterek Motobi z Hondowskim silniczkiem, Transalp 600 PD10, Dominator NX125 z 98r. , NTV-ka Reverka RC33.
Gmole do RC33 zrobię , jeśli ktoś potrzebuje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum