Azbach
Wysłany: Nie Maj 23, 2021 18:40 Gdzie te przewody idÄ ?
Rozbieralem to doĹÄ dawno i nie mam pojÄcia gdzie te przewody idÄ .
1 z gaĹşnika
2 krĂłtki wychodzi Ĺźe zbiornika.
Pierwszy raz uĹźywam fotosika. Mam nadziejÄ Ĺźe bÄdzie dziaĹaÄ.
Pomógł: 14 razy Wiek: 62 Dołączył: 24 Mar 2018 Posty: 1784 Skąd: WPR Mazowsze
Wysłany: Nie Maj 23, 2021 22:40 Re: Gdzie te przewody idÄ ?
Azbach napisał/a:
RozbieraĹem to doĹÄ dawno i nie mam pojÄcia, gdzie te przewody idÄ .
1 z gaĹşnika
2 krĂłtki wychodzi, Ĺźe zbiornika.
Pierwszy raz uĹźywam fotosika. Mam nadziejÄ, Ĺźe bÄdzie dziaĹaÄ.
[ Dodano: Nie Maj 23, 2021 22:43 ]
Fotosika ogarniesz. Nas interesuje tylko to co jest w cudzysĹowie "https://images91.fotosik.pl/504/bc0d564fc173ae0cmed.jpg". Wstawiasz miÄdzy i po sprawie.
Potrenuj z "PodglÄ d" nim wyĹlesz posta.
Dasz radÄ.
_________________ Pozdrawiam Sławek CIOK
„poznaj swój kraj, ojczyźnie służ” - Mazowsze jest piękne, otwórz oczy. Karawanierzy Mazowieccy - sekcja moto
Azbach
Wysłany: Pon Maj 24, 2021 09:29
Ps. Na trzecim zdjÄciu jest odwrucony do gĂłry nogami koĹcowy kruciec filtra powietrza. Gdzie po bokach wpina sie dwa przewody z gaĹşnikĂłw. Mam wraĹźenie Ĺźe czegoĹ tam brakuje. MoĹźe ktoĹ coĹ ostatnio robiĹ i kojarzy czego nie ma.
"Oba trzy" te przewody to przelewy , jeden z wlewu w zbiorniku a pozostaĹe dwa (czasem poĹÄ czone w jedne) z gaĹşnikĂłw. pusÄ to jakoĹ Ĺadnie w okolicy centralki w kierunku gleby i po sprawie. Reverka miaĹa taki sprytny drucik do mocowania tych wszystkich przewodĂłw pod moto Ĺźeby w czasie jazdy radoĹnie nie dyndaĹy swobodnie na wietrze. Nie wiem jak w Devi...
_________________ SHL M11 z 62r. , WSK Garbuska z 68r. , skuterek Motobi z Hondowskim silniczkiem, Transalp 600 PD10, Dominator NX125 z 98r. , NTV-ka Reverka RC33.
Gmole do RC33 zrobię , jeśli ktoś potrzebuje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum