Jestem z Łodzi. Przygodę z motocyklem tak naprawdę rozpoczynam od tego sezonu. Zaraził mnie tym mój brat. Próbowałem trochę na GS 500... Nie ukrywam, że też takiego szukałem. Po namowach zdecydowałem się na NTV Revere... he he i nie żałuję. Kupiłem rocznik '95 z Niemiec. Zarejestrowałem ją 16 kwietnia sezon oficjalnie mam rozpoczęty - Częstochowa 2009
P.S. Fotki wkleję trochę później, ponieważ muszę ją pomalować...
Pomógł: 50 razy Wiek: 36 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Wto Kwi 21, 2009 00:13
Pomalować!? Dawaj teraz zdjęcia! Będzie dobra galeria "przed i po"... Gorąco do tego zachęcam! Poza tym zapraszam do tematu zjazdu i koszulek Szerokości i przyczepności życzę! Do zobaczenia gdzieś w trasie!
Pomógł: 50 razy Wiek: 36 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Sro Kwi 22, 2009 20:23
Właśnie widziaem zdjęcia... Generalnie fajny pomysł... Szkoda, że poprzedni właściciel podszedł do sprawy w taki sposób... Ale najważniejsze, żeby była niezawodna!
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 64 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1928 Skąd: Przasnysz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum