Jestem z Ĺodzi. PrzygodÄ z motocyklem tak naprawdÄ rozpoczynam od tego sezonu. ZaraziĹ mnie tym mĂłj brat. PrĂłbowaĹem trochÄ na GS 500... Nie ukrywam, Ĺźe teĹź takiego szukaĹem. Po namowach zdecydowaĹem siÄ na NTV Revere... he he i nie ĹźaĹujÄ. KupiĹem rocznik '95 z Niemiec. ZarejestrowaĹem jÄ 16 kwietnia sezon oficjalnie mam rozpoczÄty - CzÄstochowa 2009
Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Wto Kwi 21, 2009 01:13
PomalowaÄ!? Dawaj teraz zdjÄcia! BÄdzie dobra galeria "przed i po"... GorÄ co do tego zachÄcam! Poza tym zapraszam do tematu zjazdu i koszulek SzerokoĹci i przyczepnoĹci ĹźyczÄ! Do zobaczenia gdzieĹ w trasie!
Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Sro Kwi 22, 2009 21:23
WĹaĹnie widziaem zdjÄcia... Generalnie fajny pomysĹ... Szkoda, Ĺźe poprzedni wĹaĹciciel podszedĹ do sprawy w taki sposĂłb... Ale najwaĹźniejsze, Ĺźeby byĹa niezawodna!
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 65 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1935 Skąd: Przasnysz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum