Wyłamię się w tym roku i mnie niestety nie będzie . Bawcie się dobrze!
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Pomógł: 4 razy Wiek: 47 Dołączył: 08 Lut 2017 Posty: 536 Skąd: powiat poznański
Wysłany: Wto Wrz 29, 2020 20:41
Pałuki w tą sobotę. Po zawirowaniach Covidowych kto został w grze? Tzn kto jedzie i kiedy się melduje?
Ja w tym roku bez nocowania. Jedziemy z żoną w sobotę rano i wieczorem wracamy.
[ Dodano: Czw Paź 01, 2020 17:29 ]
RAJD PAŁUK ODWOŁANY
tzn. nie będzie 02.20.2020 ---> przeniesiony na 24.04.2021 Więcej info na FB
_________________ You meet the nicest people on a Honda
Ooooo mam następną szansę żeby mieć ciągłość edycji
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Pomógł: 4 razy Wiek: 47 Dołączył: 08 Lut 2017 Posty: 536 Skąd: powiat poznański
Wysłany: Nie Maj 23, 2021 19:39
Szanowni Państwo, niniejszym informuję, że albercikxxl zajął PIERWSZE MIEJSCE w tegorocznym Rajdzie Pałuk, edycja zaległa z 2020 roku (trasa łatwa). Albert - GRATULACJE
http://tiris.pl/wyniki-xi-rajdu-paluk-i-innych/
_________________ You meet the nicest people on a Honda
Pogratulować!!! Komplet punktów!!! Szacuneczek!!!
Obowiązkowa relacjana Łojach jak to wszystko wyglądało!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum