WyĹamiÄ siÄ w tym roku i mnie niestety nie bÄdzie . Bawcie siÄ dobrze!
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Pomógł: 4 razy Wiek: 49 Dołączył: 08 Lut 2017 Posty: 536 Skąd: powiat poznański
Wysłany: Wto Wrz 29, 2020 21:41
PaĹuki w tÄ sobotÄ. Po zawirowaniach Covidowych kto zostaĹ w grze? Tzn kto jedzie i kiedy siÄ melduje?
Ja w tym roku bez nocowania. Jedziemy z ĹźonÄ w sobotÄ rano i wieczorem wracamy.
[ Dodano: Czw PaĹş 01, 2020 17:29 ]
RAJD PAĹUK ODWOĹANY
tzn. nie bÄdzie 02.20.2020 ---> przeniesiony na 24.04.2021 WiÄcej info na FB
_________________ You meet the nicest people on a Honda
Ooooo mam nastÄpnÄ szansÄ Ĺźeby mieÄ ciÄ gĹoĹÄ edycji
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Pomógł: 4 razy Wiek: 49 Dołączył: 08 Lut 2017 Posty: 536 Skąd: powiat poznański
Wysłany: Nie Maj 23, 2021 20:39
Szanowni PaĹstwo, niniejszym informujÄ, Ĺźe albercikxxl zajÄ Ĺ PIERWSZE MIEJSCE w tegorocznym Rajdzie PaĹuk, edycja zalegĹa z 2020 roku (trasa Ĺatwa). Albert - GRATULACJE
http://tiris.pl/wyniki-xi-rajdu-paluk-i-innych/
_________________ You meet the nicest people on a Honda
PogratulowaÄ!!! Komplet punktĂłw!!! Szacuneczek!!!
ObowiÄ zkowa relacjana Ĺojach jak to wszystko wyglÄ daĹo!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum