Witam , wszystkich forumowiczĂłw
W poszukiwaniu ukochanego transalpa trafiĹem na NT700V ...przejechaĹem siÄ i nastÄpnego dnia byĹa moja:) Wszystkie prace przy moto robiÄ sam , liczÄ Ĺźe na forum spotkam ludzi ktĂłrzy nie bojÄ siÄ pobrudziÄ sobie rÄ k )
Pozdrawiam
Tomek
Hejka - witamy w rodzinie zajawionych na Devilke i NTV - generalnie tu wszyscy sÄ maĹÄ rodzinÄ - nie waĹźne, czy nadal jeĹźdĹźacÄ na 'Haniach" czy na innych sprzÄtach.
A co do porad - to forum jest skarbnicÄ wiedzy
_________________ Rover, wanderer
Nomad, vagabond
Call me what you will
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
Hehe, ja ooryginalnie z Lubina i nigdy nie zapomnÄ nocy na dworcu w Legnicy w oczekiwaniu na pociÄ g do Krakowa w latach 90 kiedy dosiadĹo siÄ do mnie i szwagra paru lokalesĂłw o mocno pokiereszowanej fizjonomii Aby przeĹźyÄ ich wizytÄ oĹwiadczyĹem, Ĺźe jestem Legniczaninem z krwi i koĹci, zamieszkaĹym na ul. Nowy Ĺwiat czym wzbudziĹem ogromny szacunek nie wiedzieÄ czemu (tam moja rodzina mieszka) no i zdobyliĹmy ich serca czÄstujÄ c ich ekstra mocnymi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum