Witam , wszystkich forumowiczów
W poszukiwaniu ukochanego transalpa trafiłem na NT700V ...przejechałem się i następnego dnia była moja:) Wszystkie prace przy moto robię sam , liczę że na forum spotkam ludzi którzy nie boją się pobrudzić sobie rąk )
Pozdrawiam
Tomek
Hejka - witamy w rodzinie zajawionych na Devilke i NTV - generalnie tu wszyscy są małą rodziną - nie ważne, czy nadal jeżdżacą na 'Haniach" czy na innych sprzętach.
A co do porad - to forum jest skarbnicą wiedzy
_________________ Rover, wanderer
Nomad, vagabond
Call me what you will
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
Hehe, ja ooryginalnie z Lubina i nigdy nie zapomnę nocy na dworcu w Legnicy w oczekiwaniu na pociąg do Krakowa w latach 90 kiedy dosiadło się do mnie i szwagra paru lokalesów o mocno pokiereszowanej fizjonomii Aby przeżyć ich wizytę oświadczyłem, że jestem Legniczaninem z krwi i kości, zamieszkałym na ul. Nowy Świat czym wzbudziłem ogromny szacunek nie wiedzieć czemu (tam moja rodzina mieszka) no i zdobyliśmy ich serca częstując ich ekstra mocnymi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum