Witam wszystkich FORUMOWICZóW!!!
Nabyłem po 35 letniej przerwie w używaniu motocykla hondę 700 deville z 2006
UZNALEM ŻE NASZE FORUM JEST MI NIEZBęDNE .
Od początku trzeba się przyzwyczajać i uczyć nowej techniki Mam 75 lat ale to mi nie przeszkadza aby się z Wami spotykać na zjazdach i odpowiednio" zachować ".Idę z duchem czasu.
Wasze informacje są mi niezbędne. Na początek ośmielam się prosić o instrukcje obsługi 700-tki po polsku. Za moich czasów angielski nie był "w modzie"
Pozdrawiam serdecznie życzę szerokiej drogi WSZYSTKIM na tym forum szczególnie
Ostrowski z ZAGNAńSKA Od dęba" BARTKA"
Witam Wielki szacun dla Ciebie za zapał i kondycję. Bez urazy ale wielu w Twoim wieku to raczej przesiada się na cztery kółka w balkoniku a tu proszę Jak widać chcieć to móc. Dziękuję, że tu jesteś, bo dzięki takim ludziom z dużo większym optymizmem patrzy się w przyszłość. LWG
Pomógł: 15 razy Wiek: 57 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1791 Skąd: Tarnów
Wysłany: Czw Kwi 23, 2015 11:38
Witaj na forum
Gratuluję kondycji i zapału. Każdemu należy się coś dla przyjemności
Złośliwcy twierdzą, że facetowi w dojrzalszym wieku z męskich przyjemności pozostaje tylko golenie, a ty jesteś tego zaprzeczeniem
Na naszym forum trafisz do dostojnej "loży" gdzie króluje nam nasz kolega izywec
Pozdrawiam
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum