Witam wszystkich FORUMOWICZĂłW!!!
NabyĹem po 35 letniej przerwie w uĹźywaniu motocykla hondÄ 700 deville z 2006
UZNALEM ĹťE NASZE FORUM JEST MI NIEZBÄDNE .
Od poczÄ tku trzeba siÄ przyzwyczajaÄ i uczyÄ nowej techniki Mam 75 lat ale to mi nie przeszkadza aby siÄ z Wami spotykaÄ na zjazdach i odpowiednio" zachowaÄ ".IdÄ z duchem czasu.
Wasze informacje sÄ mi niezbÄdne. Na poczÄ tek oĹmielam siÄ prosiÄ o instrukcje obsĹugi 700-tki po polsku. Za moich czasĂłw angielski nie byĹ "w modzie"
Pozdrawiam serdecznie ĹźyczÄ szerokiej drogi WSZYSTKIM na tym forum szczegĂłlnie
Ostrowski z ZAGNAĹSKA Od dÄba" BARTKA"
Witam Wielki szacun dla Ciebie za zapaĹ i kondycjÄ. Bez urazy ale wielu w Twoim wieku to raczej przesiada siÄ na cztery kĂłĹka w balkoniku a tu proszÄ Jak widaÄ chcieÄ to mĂłc. DziÄkujÄ, Ĺźe tu jesteĹ, bo dziÄki takim ludziom z duĹźo wiÄkszym optymizmem patrzy siÄ w przyszĹoĹÄ. LWG
Pomógł: 15 razy Wiek: 58 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1802 Skąd: Tarnów
Wysłany: Czw Kwi 23, 2015 11:38
Witaj na forum
GratulujÄ kondycji i zapaĹu. KaĹźdemu naleĹźy siÄ coĹ dla przyjemnoĹci
ZĹoĹliwcy twierdzÄ , Ĺźe facetowi w dojrzalszym wieku z mÄskich przyjemnoĹci pozostaje tylko golenie, a ty jesteĹ tego zaprzeczeniem
Na naszym forum trafisz do dostojnej "loĹźy" gdzie krĂłluje nam nasz kolega izywec
Pozdrawiam
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum