Wysłany: Nie Sty 18, 2015 18:19 Witam forumowiczów!
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów!
Od kilku miesięcy zaglądam na to forum, ponieważ mam zamiar kupić devilkę.
Od wielu lat bawię się motorkami, ale starymi. Mam kilka drobiazgów typu Simson sr2, SHL m04 u48 itp., Na co dzień jeżdżę „Ruskiem”,dostarcza to wielu wrażeń, ale … na takim starociu adrenalina wzrasta nie ze wzrostem prędkości ale… wraz z odległością od domu.
Chciałbym mieć motocykl do jazdy, na co dzień i na jakieś dłuższe wypady. Bardzo dokładnie przeanalizowałem rynek motocykli turystycznych i Deauville jest chyba bezkonkurencyjna, jeśli chodzi o zakup i eksploatację
Pomógł: 2 razy Wiek: 48 Dołączył: 21 Mar 2013 Posty: 335 Skąd: Kamieńsk
Wysłany: Pon Sty 19, 2015 00:47
Witaj.
oldmotory napisał/a:
adrenalina wzrasta nie ze wzrostem prędkości ale… wraz z odległością od domu.
dobre
Też przed nabyciem przeglądnołem wszystkie za i przeciw i choć po pewnym czasie miałem chęć zmienić na coś z większym serduchem to jednak zostaje Deauville.
_________________ Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz, jaką można robić w ubraniu
Chciałbym mieć motocykl do jazdy, na co dzień i na jakieś dłuższe wypady
zaglądałem tu kiedyś właśnie z tą samą myślą i pytaniem. Co prawdą mam starszą siostrę, ale ona i do tańca (no nie za szybki ten twist musi być) i do różańca.
Będzie pan zadowolony
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum