Wysłany: Nie Sty 18, 2015 18:19 Witam forumowiczĂłw!
Witam serdecznie wszystkich forumowiczĂłw!
Od kilku miesiÄcy zaglÄ dam na to forum, poniewaĹź mam zamiar kupiÄ devilkÄ.
Od wielu lat bawiÄ siÄ motorkami, ale starymi. Mam kilka drobiazgĂłw typu Simson sr2, SHL m04 u48 itp., Na co dzieĹ jeĹźdĹźÄ „Ruskiem”,dostarcza to wielu wraĹźeĹ, ale … na takim starociu adrenalina wzrasta nie ze wzrostem prÄdkoĹci ale… wraz z odlegĹoĹciÄ od domu.
ChciaĹbym mieÄ motocykl do jazdy, na co dzieĹ i na jakieĹ dĹuĹźsze wypady. Bardzo dokĹadnie przeanalizowaĹem rynek motocykli turystycznych i Deauville jest chyba bezkonkurencyjna, jeĹli chodzi o zakup i eksploatacjÄ
Pomógł: 2 razy Wiek: 48 Dołączył: 21 Mar 2013 Posty: 335 Skąd: Kamieńsk
Wysłany: Pon Sty 19, 2015 00:47
Witaj.
oldmotory napisał/a:
adrenalina wzrasta nie ze wzrostem prÄdkoĹci ale… wraz z odlegĹoĹciÄ od domu.
dobre
TeĹź przed nabyciem przeglÄ dnoĹem wszystkie za i przeciw i choÄ po pewnym czasie miaĹem chÄÄ zmieniÄ na coĹ z wiÄkszym serduchem to jednak zostaje Deauville.
_________________ Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz, jaką można robić w ubraniu
ChciaĹbym mieÄ motocykl do jazdy, na co dzieĹ i na jakieĹ dĹuĹźsze wypady
zaglÄ daĹem tu kiedyĹ wĹaĹnie z tÄ samÄ myĹlÄ i pytaniem. Co prawdÄ mam starszÄ siostrÄ, ale ona i do taĹca (no nie za szybki ten twist musi byÄ) i do róşaĹca.
BÄdzie pan zadowolony
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum