Jon 45
Wiek: 63 Dołączył: 31 Gru 2014 Posty: 58 Skąd: Zduńska Wola
Wysłany: Sro Gru 31, 2014 18:18 powitalnia
Witam wszystkich w ten ostatni dzien 2014 roku, od niedawna jestem posiadaczem NT 650 2004r znalazĹem to forum i postanowiĹem siÄ tu zalogowaÄ moze coĹ wiecej sie dowiem o tym motocyklu ,poprzednio jezdzilem Kawasaki EN 500 ,Motocykl zostaĹ sprowadzony ze Szwajcarii ma do wymiany 3 plastyki moze jakies namiary na czesci w rozsadnych cenach ,pozdrawiam
CzeĹÄ
Z plastikami bywa trudno i moĹźesz tak jak radzi szyszkowiecki, uderzyÄ do MOTO-PLAST-u, albo na aukcjach szukaÄ uĹźywanych oryginaĹĂłw. CaĹÄ zimÄ masz na to
Witaj!
A czemu do wymiany? JeĹli popÄkane to moĹźna daÄ do spawania a potem lakierowanie i jak nowe tylko speca znajdĹş dobrego od spawania toĹź robi tak Ĺźe Ĺladu nie bÄdzie
LWG
Jon 45
Wiek: 63 Dołączył: 31 Gru 2014 Posty: 58 Skąd: Zduńska Wola
Wysłany: Pon Sty 05, 2015 10:34
witam i dziÄkujÄ za miĹÄ powitanie , mam pytanie czy ktos ma z Was swoja Devilke w kolorze bialym bo moja wĹasnie taka jest ,miaĹem w planie malowanie w kolorze niebieskim lub granatowym ale wszyscy znajomi mi odradzajÄ to i chyba zostawie w orginale , acha jeszcze jedno pytanie czy ktoĹ organizowaĹ zlot Devilek z tego grona, moze warto pomysleÄ o tym , pozdrawiam.
Witaj Jon 45, moim zdaniem biaĹa jest najĹadniejsza, dodatkowo docenisz ten kolor przeciskajÄ c siÄ miÄdzy samochodami... Jak zmieniaÄ kolor to tylko na czerwony! Nie od dziĹ wiadomo, Ĺźe czerwone sÄ najszybsze... Co do zlotĂłw, to sÄ dwa gĹĂłwne miejsca spotkaĹ... PoczÄ tek lipca "Ĺoje", ktĂłre bÄdÄ miaĹy (mam nadziejÄ) swojÄ siĂłdmÄ edycjÄ... DrugÄ propozycjÄ jest doĹÄ szalona impreza, doĹÄ szalonej dziewczyny czyli WandoZlot, ktĂłry ma kilka edycji rocznie... ZresztÄ info o tym wydarzeniu masz na gĹĂłwnej wielgachnymi literami...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum