Jon 45
Wiek: 63 Dołączył: 31 Gru 2014 Posty: 58 Skąd: Zduńska Wola
Wysłany: Sro Gru 31, 2014 18:18 powitalnia
Witam wszystkich w ten ostatni dzien 2014 roku, od niedawna jestem posiadaczem NT 650 2004r znalazłem to forum i postanowiłem się tu zalogować moze coś wiecej sie dowiem o tym motocyklu ,poprzednio jezdzilem Kawasaki EN 500 ,Motocykl został sprowadzony ze Szwajcarii ma do wymiany 3 plastyki moze jakies namiary na czesci w rozsadnych cenach ,pozdrawiam
Cześć
Z plastikami bywa trudno i możesz tak jak radzi szyszkowiecki, uderzyć do MOTO-PLAST-u, albo na aukcjach szukać używanych oryginałów. Całą zimę masz na to
_________________ Były: Mińsk 125, 1989, NT 650V, 2000
Teraz: XL700V, 2008
http://www.dkms.pl/ - Fundacja Dawców Komórek Macierzystych
Witaj!
A czemu do wymiany? Jeśli popękane to można dać do spawania a potem lakierowanie i jak nowe tylko speca znajdź dobrego od spawania toż robi tak że śladu nie będzie
LWG
Jon 45
Wiek: 63 Dołączył: 31 Gru 2014 Posty: 58 Skąd: Zduńska Wola
Wysłany: Pon Sty 05, 2015 10:34
witam i dziękuję za miłę powitanie , mam pytanie czy ktos ma z Was swoja Devilke w kolorze bialym bo moja własnie taka jest ,miałem w planie malowanie w kolorze niebieskim lub granatowym ale wszyscy znajomi mi odradzają to i chyba zostawie w orginale , acha jeszcze jedno pytanie czy ktoś organizował zlot Devilek z tego grona, moze warto pomysleć o tym , pozdrawiam.
Witaj Jon 45, moim zdaniem biała jest najładniejsza, dodatkowo docenisz ten kolor przeciskając się między samochodami... Jak zmieniać kolor to tylko na czerwony! Nie od dziś wiadomo, że czerwone są najszybsze... Co do zlotów, to są dwa główne miejsca spotkań... Początek lipca "Łoje", które będą miały (mam nadzieję) swoją siódmą edycję... Drugą propozycją jest dość szalona impreza, dość szalonej dziewczyny czyli WandoZlot, który ma kilka edycji rocznie... Zresztą info o tym wydarzeniu masz na głównej wielgachnymi literami...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum