Cześć i czołem!
Na imię mam Piotr jestem z Tłuszcza (50km od Wawy), od godziny jestem na Waszym forum. Właśnie rozpoczynam moją przygodę z motocyklami a pierwszy wybór padł na Deauville 650 z 2000 roku, z powodu jej okufrowania, przystępnej ceny, oszczędności oraz tego, że nie jest to sprzęt do szaleństw (spokojny ze mnie człowiek). Moto jeszcze stoi (musi ) bo czekam na egzamin na prawo (to już za tydzień ). Doświadczenia nie posiadam żadnego, jeżdżę bardzo dużo samochodem ale od momentu 1 jazdy motorem przekonałem się, że to inna bajka. Pozdrawiam wszystkich, szerokości i mam nadzieję, że się kiedyś spotkamy:)
Cześć Nie przystoi tak nie wracać legalnie na świeżo kupionej maszynie do domu. Ale jak sięgnę pamięcią to swój pierwszy motocykl też przywiozłem na pace Sprintera. Powodzenia na egzaminie!
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 65 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1933 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Pią Lip 11, 2014 09:52
Cześć i powodzenia na egzaminach
_________________ ST 1300 2011
ST 1300 2006
Devcia 2002
Cześć Nie przystoi tak nie wracać legalnie na świeżo kupionej maszynie do domu. Ale jak sięgnę pamięcią to swój pierwszy motocykl też przywiozłem na pace Sprintera. Powodzenia na egzaminie!
kto powiedział, że nie wracałem jak tylko wyjechaliśmy z Wawy to ja wsiadłem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum