CzeĹÄ i czoĹem!
Na imiÄ mam Piotr jestem z TĹuszcza (50km od Wawy), od godziny jestem na Waszym forum. WĹaĹnie rozpoczynam mojÄ przygodÄ z motocyklami a pierwszy wybĂłr padĹ na Deauville 650 z 2000 roku, z powodu jej okufrowania, przystÄpnej ceny, oszczÄdnoĹci oraz tego, Ĺźe nie jest to sprzÄt do szaleĹstw (spokojny ze mnie czĹowiek). Moto jeszcze stoi (musi ) bo czekam na egzamin na prawo (to juĹź za tydzieĹ ). DoĹwiadczenia nie posiadam Ĺźadnego, jeĹźdĹźÄ bardzo duĹźo samochodem ale od momentu 1 jazdy motorem przekonaĹem siÄ, Ĺźe to inna bajka. Pozdrawiam wszystkich, szerokoĹci i mam nadziejÄ, Ĺźe siÄ kiedyĹ spotkamy:)
CzeĹÄ Nie przystoi tak nie wracaÄ legalnie na ĹwieĹźo kupionej maszynie do domu. Ale jak siÄgnÄ pamiÄciÄ to swĂłj pierwszy motocykl teĹź przywiozĹem na pace Sprintera. Powodzenia na egzaminie!
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 65 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1935 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Pią Lip 11, 2014 10:52
CzeĹÄ i powodzenia na egzaminach
_________________ ST 1300 2011
ST 1300 2006
Devcia 2002
CzeĹÄ Nie przystoi tak nie wracaÄ legalnie na ĹwieĹźo kupionej maszynie do domu. Ale jak siÄgnÄ pamiÄciÄ to swĂłj pierwszy motocykl teĹź przywiozĹem na pace Sprintera. Powodzenia na egzaminie!
kto powiedziaĹ, Ĺźe nie wracaĹem jak tylko wyjechaliĹmy z Wawy to ja wsiadĹem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum