Wysłany: Sob Mar 22, 2014 22:56 Nieowocne powitanie
Witam zanim siÄ przedstawie chciaĹbym pogratulowaÄ administratorowi za utrzymanie tej piÄknej strony a zwĹaszcza tych ktĂłrzy na to forum zaglÄ dajÄ . W koĹcu widzÄ przed sobÄ BANDE POZYTYWNIE CHYCNIÄTYCH MotocyklistĂłw z wszak wielkim doĹwiadczeniem techniczno-jezdnym a takiego zajebistego nie posiadam. Zacznijmy od poczÄ tku.
Na poczÄ tku stronÄ przeglÄ daĹem jako goĹÄ . Podoba mi siÄ atmosfera jaka tu panuje .
Z resztÄ tylu wyĹmienitych ludzi stworzyĹo watachÄ najbardziej kontrowersyjnego kochliwego motocykla jakim jest NTV i jego pokrewieĹstwa ZakochaĹem siÄ w nim od pierwszego wejrzenia . DĹugo czekaĹem na swĂłj ideaĹ i myĹlÄ Ĺźe HONDA bedzie tÄ jedynÄ
Nazywam siÄ Bartek i pochodzÄ z Sulejowa jest to taka maĹa mieĹcina koĹo Piotrkowa Trybunalskiego . Nie jestem jeszcze posiadaczem tego modelu . W chwili obecnej oczekujÄ na zajebiĹcie ĹźywotnÄ i czuĹÄ konstrukcjÄ ktĂłra bÄdzie mi moim przyjacielem. Mam nadzieje Ĺźe mi w tym pomoĹźecie .
Ostatnimi sĹowami pragnÄ was pozdrowiÄ tym : LWG Zagorzeli EntevaĹkowcy
Mam nadzieje Ĺźe bÄdziemy mogli sobie wzajemnie pomagaÄ .
DziÄkuje za chwile uwagi
_________________ Podejmuje ryzyko kiedy widzę w oku błysk
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 13:12
OgĂłlnie to szukam modelu z roku 1991 do 1995 . Czyli albo Revere albo juĹź zwykĹe NTV . Nie wiem jeszcze ktĂłre by mi pasowaĹo wiem Ĺźe interesuje mnie jasnoniebieskie malowanie czerwone albo granatowe WaĹźniejszy jest stan a szukam najbliĹźszemu oryginaĹu czyli te 99.9 %
_________________ Podejmuje ryzyko kiedy widzę w oku błysk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum