Wysłany: Sob Mar 22, 2014 22:56 Nieowocne powitanie
Witam zanim się przedstawie chciałbym pogratulować administratorowi za utrzymanie tej pięknej strony a zwłaszcza tych którzy na to forum zaglądają . W końcu widzę przed sobą BANDE POZYTYWNIE CHYCNIęTYCH Motocyklistów z wszak wielkim doświadczeniem techniczno-jezdnym a takiego zajebistego nie posiadam. Zacznijmy od początku.
Na początku stronę przeglądałem jako gość . Podoba mi się atmosfera jaka tu panuje .
Z resztą tylu wyśmienitych ludzi stworzyło watachę najbardziej kontrowersyjnego kochliwego motocykla jakim jest NTV i jego pokrewieństwa Zakochałem się w nim od pierwszego wejrzenia . Długo czekałem na swój ideał i myślę że HONDA bedzie tą jedyną
Nazywam się Bartek i pochodzę z Sulejowa jest to taka mała mieścina koło Piotrkowa Trybunalskiego . Nie jestem jeszcze posiadaczem tego modelu . W chwili obecnej oczekuję na zajebiście żywotną i czułą konstrukcję która będzie mi moim przyjacielem. Mam nadzieje że mi w tym pomożecie .
Ostatnimi słowami pragnę was pozdrowić tym : LWG Zagorzeli Entevałkowcy
Mam nadzieje że będziemy mogli sobie wzajemnie pomagać .
Dziękuje za chwile uwagi
_________________ Podejmuje ryzyko kiedy widzę w oku błysk
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 13:12
Ogólnie to szukam modelu z roku 1991 do 1995 . Czyli albo Revere albo już zwykłe NTV . Nie wiem jeszcze które by mi pasowało wiem że interesuje mnie jasnoniebieskie malowanie czerwone albo granatowe Ważniejszy jest stan a szukam najbliższemu oryginału czyli te 99.9 %
_________________ Podejmuje ryzyko kiedy widzę w oku błysk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum