Witam wszystkich. WĹaĹnie doĹÄ czyĹem do Waszego grona
Jestem bardzo bardzo poczÄ tkujÄ cym uĹźytkownikiem, wĹaĹnie robiÄ prawo jazdy, motocykl posiadam dopiero od dwĂłch tygodni. Jest to moje pierwsze moto (wiem wiem, stary jestem jak na nowicjusza, ale lepiej późno niĹź wcale )
Mam nadziejÄ Ĺźe znajdÄ tu duĹźo poĹźytecznych informacji, a moĹźe starsi staĹźem koleĹźanki i koledzy podpowiedzÄ coĹ w razie problemĂłw. Witajcie!
CzeĹÄ! Wiek jest moim zdaniem w sam raz. Wiesz gdzie jest teraz czÄĹÄ z tych 10-15 lat mĹodszych od Ciebie ktĂłrzy nie zdÄ Ĺźyli nauczyÄ siÄ pokory i ktĂłrym wydawaĹo siÄ Ĺźe dobrze jeĹźdĹźÄ ? Nie raz ĹźaĹowaĹem Ĺźe 20 lat temu nie kupiĹem moto. Niepotrzebnie. Pozdrawiam!
CzeĹÄ! Stary To co mam ja powiedzieÄ teĹź w tym roku zaczoĹem przygodÄ z moto i ty mĂłwisz, Ĺźe jesteĹ stary !!!
To naprawdÄ wielka frajda -moto!
Fajne Forum, lepiej nie MogĹeĹ trafiÄ Witaj!
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 65 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1935 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Sro Lip 17, 2013 10:40
Witam.
_________________ ST 1300 2011
ST 1300 2006
Devcia 2002
DziÄki za miĹe powitanie
Wczoraj odbyĹem pierwszÄ jazdÄ, z racji tego Ĺźe mam doĹÄ trudny wyjazd z podziemnego garaĹźu to juĹź od razu udaĹo mi siÄ poĹoĹźyÄ motocykl Ale szkĂłd wielkich nie ma, delikatnie otarty wydech i gmol
Jak to mowiÄ , pierwsze koty za pĹoty. Ale nie zraĹźam siÄ i dalej bÄdÄ prĂłbowaĹ swoich siĹ, ogĂłlnie wraĹźenia z jazdy sÄ rewelacyjne
Pomógł: 4 razy Wiek: 47 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 825 Skąd: Sławków
Wysłany: Pią Lip 19, 2013 12:10
Witaj na forum! Baw siÄ moto z gĹowÄ i oby jak najmniej parkingĂłwek! Deauville ciÄĹźka jest i troszkÄ czasu minie na oswajanie siÄ z niÄ podczas manewrĂłw, ale później sama przyjemnoĹÄ
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum