Witam wszystkich. Właśnie dołączyłem do Waszego grona
Jestem bardzo bardzo początkującym użytkownikiem, właśnie robię prawo jazdy, motocykl posiadam dopiero od dwóch tygodni. Jest to moje pierwsze moto (wiem wiem, stary jestem jak na nowicjusza, ale lepiej późno niż wcale )
Mam nadzieję że znajdę tu dużo pożytecznych informacji, a może starsi stażem koleżanki i koledzy podpowiedzą coś w razie problemów. Witajcie!
Cześć! Wiek jest moim zdaniem w sam raz. Wiesz gdzie jest teraz część z tych 10-15 lat młodszych od Ciebie którzy nie zdążyli nauczyć się pokory i którym wydawało się że dobrze jeżdżą? Nie raz żałowałem że 20 lat temu nie kupiłem moto. Niepotrzebnie. Pozdrawiam!
Cześć! Stary To co mam ja powiedzieć też w tym roku zaczołem przygodę z moto i ty mówisz, że jesteś stary !!!
To naprawdę wielka frajda -moto!
Fajne Forum, lepiej nie Mogłeś trafić Witaj!
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 65 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1933 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Sro Lip 17, 2013 09:40
Witam.
_________________ ST 1300 2011
ST 1300 2006
Devcia 2002
Dzięki za miłe powitanie
Wczoraj odbyłem pierwszą jazdę, z racji tego że mam dość trudny wyjazd z podziemnego garażu to już od razu udało mi się położyć motocykl Ale szkód wielkich nie ma, delikatnie otarty wydech i gmol
Jak to mowią, pierwsze koty za płoty. Ale nie zrażam się i dalej będę próbował swoich sił, ogólnie wrażenia z jazdy są rewelacyjne
Pomógł: 4 razy Wiek: 47 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 825 Skąd: Sławków
Wysłany: Pią Lip 19, 2013 11:10
Witaj na forum! Baw się moto z głową i oby jak najmniej parkingówek! Deauville ciężka jest i troszkę czasu minie na oswajanie się z nią podczas manewrów, ale później sama przyjemność
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum