Jestem z Pruszkowa i na koniec sezonu kupiĹem Devi i jest mi z tego powodu przykro Ĺźe teraz mogÄ na niÄ tylko popatrzeÄ:((( tym bardziej Ĺźe to pierwsza maszyna w moim Ĺźyciu:)) pozdrawiam
Pomógł: 6 razy Wiek: 46 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 829 Skąd: Opole
Wysłany: Nie Gru 09, 2012 10:43
Lepiej późno niĹź wcale. DostÄ piĹeĹ kolejnego stopnia wtajemniczenia. To dopiero poczÄ tek teraz bÄdzie tylko lepiej. Tak siÄ powinno walczyÄ z kryzysem. Nie bÄ dĹş hipsterem bÄ dĹş samcem alfa - kup Deauville i Ĺmigaj w polskich barwach
_________________ jeszcze wcześniej MZ ETZ 150
wcześniej: Honda NT 650 V Deauville 2004r
później: Honda NT 700 V Deauville 2009r
teraz Triumph Tiger Explorer 1200
Witaj, teĹź byĹo by mi przykro tym bardziej, Ĺźe do koĹca Ĺwiata zostaĹo 12 dni, przynajmniej bÄdziesz miaĹ przy sobie Ĺadny mebel a tak powaĹźnie to gratuluje, zima szybko zleci, dasz radÄ
Witam z Bawarii,
Ja podobnie jak Ty kupiĹem pierwsze moto i stoi ono teraz w garaĹźu.... ChoÄ przyznam, Ĺźe nie mogĹem siÄ powstrzymaÄ i "nielegalnie" zrobiĹem jakieĹ 30 km. P.S. Nie mam jeszcze w portfelu prawa jazdy.
WytrwaĹoĹci w "przyglÄ daniu siÄ". BÄ dĹş twardy... Ja jestem... jeszcze.
_________________ Krzychu / Monachium, Głogów, Żary
HONDA CBF 600S
"Nie będąc motocyklistą tracisz z życia tyle samo, co abstynent i impotent."
Pomógł: 23 razy Wiek: 48 Dołączył: 15 Gru 2010 Posty: 1437 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon Gru 10, 2012 16:23
Witamy. Z tego Pruszkowa, co Warszawa jest w pobliĹźu? Dobrze, Ĺźe kupiĹeĹ teraz, przygotujesz sobie spokojnie wszystko i od razu wystartujesz na wiosnÄ. WolaĹbyĹ wtedy lataÄ jak kot z pÄcherzem i szukaÄ czegokolwiek?
Ente Pomógł: 7 razy Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 195 Skąd: Lüneburg-Niemcy
Killu, pewnie masz racje bo siÄ pewnie wkrÄcÄ, teraz zdÄ ĹźyĹem nakrÄciÄ 70km a to stanowczo za maĹo:))
Kudlaty, mam nadzieje, Ĺźe szybko, bo jak czytam te wszystkie posty to aĹź mnie krÄci Ĺźeby te wszystkie dobre rady przetestowaÄ:))
Radzieckii, tak z tego Pruszkowa pod WarszawÄ :) i teĹź wyszedĹem z tego zaĹoĹźenia, Ĺźe jak kupie teraz to przed samym sezonem maszynÄ przygotujÄ i juĹź bÄdÄ ĹmigaĹ:)) a do tego troszkÄ taniej wyszĹo niĹź na wiosnÄ:)
POzdrawiam wszystkich i dziÄki za przywitanie:))
MomoRC33 Pomógł: 3 razy Wiek: 53 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 54 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Czw Gru 13, 2012 23:13
Witaj! RozsÄ dna pora na kupowanie motocykla. Gratulacje.
RozsÄ dek podpowiada teĹź Ĺźe zima siÄ kiedyĹ skoĹczy.
Sam kupowaĹem zimÄ - znam ten bĂłl.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum