Jestem z Pruszkowa i na koniec sezonu kupiłem Devi i jest mi z tego powodu przykro że teraz mogę na nią tylko popatrzeć:((( tym bardziej że to pierwsza maszyna w moim życiu:)) pozdrawiam
Pomógł: 6 razy Wiek: 46 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 829 Skąd: Opole
Wysłany: Nie Gru 09, 2012 10:43
Lepiej późno niż wcale. Dostąpiłeś kolejnego stopnia wtajemniczenia. To dopiero początek teraz będzie tylko lepiej. Tak się powinno walczyć z kryzysem. Nie bądź hipsterem bądź samcem alfa - kup Deauville i śmigaj w polskich barwach
_________________ jeszcze wcześniej MZ ETZ 150
wcześniej: Honda NT 650 V Deauville 2004r
później: Honda NT 700 V Deauville 2009r
teraz Triumph Tiger Explorer 1200
Witaj, też było by mi przykro tym bardziej, że do końca świata zostało 12 dni, przynajmniej będziesz miał przy sobie ładny mebel a tak poważnie to gratuluje, zima szybko zleci, dasz radę
Witam z Bawarii,
Ja podobnie jak Ty kupiłem pierwsze moto i stoi ono teraz w garażu.... Choć przyznam, że nie mogłem się powstrzymać i "nielegalnie" zrobiłem jakieś 30 km. P.S. Nie mam jeszcze w portfelu prawa jazdy.
Wytrwałości w "przyglądaniu się". Bądź twardy... Ja jestem... jeszcze.
_________________ Krzychu / Monachium, Głogów, Żary
HONDA CBF 600S
"Nie będąc motocyklistą tracisz z życia tyle samo, co abstynent i impotent."
Pomógł: 23 razy Wiek: 47 Dołączył: 15 Gru 2010 Posty: 1437 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon Gru 10, 2012 16:23
Witamy. Z tego Pruszkowa, co Warszawa jest w pobliżu? Dobrze, że kupiłeś teraz, przygotujesz sobie spokojnie wszystko i od razu wystartujesz na wiosnę. Wolałbyś wtedy latać jak kot z pęcherzem i szukać czegokolwiek?
Ente Pomógł: 7 razy Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 195 Skąd: Lüneburg-Niemcy
Killu, pewnie masz racje bo się pewnie wkręcę, teraz zdążyłem nakręcić 70km a to stanowczo za mało:))
Kudlaty, mam nadzieje, że szybko, bo jak czytam te wszystkie posty to aż mnie kręci żeby te wszystkie dobre rady przetestować:))
Radzieckii, tak z tego Pruszkowa pod Warszawą:) i też wyszedłem z tego założenia, że jak kupie teraz to przed samym sezonem maszynę przygotuję i już będę śmigał:)) a do tego troszkę taniej wyszło niż na wiosnę:)
POzdrawiam wszystkich i dzięki za przywitanie:))
MomoRC33 Pomógł: 3 razy Wiek: 53 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 54 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Czw Gru 13, 2012 23:13
Witaj! Rozsądna pora na kupowanie motocykla. Gratulacje.
Rozsądek podpowiada też że zima się kiedyś skończy.
Sam kupowałem zimą - znam ten ból.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum