Pomógł: 1 raz Wiek: 70 Dołączył: 23 Maj 2012 Posty: 48 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon Maj 28, 2012 20:12 Witam
Witam wszystkich serdecznie. Na imiÄ mam SĹawek. JeĹźdĹźÄ sporo DewilkÄ od dwĂłch lat. Na poczÄ tku nie byĹem pewien wyboru (w pokonanym polu zostaĹ V-Strom ktĂłry teĹź ma wyĹÄ cznie Ĺwietne opinie).
Kiedy jednak od jednego z motocyklistĂłw-weteranĂłw-expertĂłw co to mieli w Ĺźyciu po kilkanaĹcie motocykli i jeĹźdĹźÄ na nich od urodzenia albo jeszcze wczeĹniej, (a kliku z nich daĹem siÄ przejechaÄ na moim pieknym moto) usĹyszaĹem tekst "O q ..... zapomniaĹem juĹź Ĺźe motocykl moĹźe byÄ tak wygodny" upewniĹem siÄ ĹźÄ wybĂłr byĹ sĹuszny.
A na tym forum nie podlega to dyskusji
Do zobaczenia na szlaku.
Niewiele motocykli wyglÄ da tak rasowo ja Dewilki idÄ ce w parach
Wysłany: Pon Maj 28, 2012 22:30
DziÄki za powitania i za zaproszenie do ĹojĂłw. Bardzo chÄtnie przyjadÄ tylko jeszcze muszÄ siÄ nauczyÄ, jak siÄ zapisuje i jak i do kiedy siÄ pĹaci (bo tego jeszcze nie rozgryzĹem)
Od razu mam teĹź pytanie w zwiÄ zku z zaproszeniem do "grupy warszawskiej' . Na forum nie znalazĹem tematu o takiej nazwie ani grupy o takiej nazwie. To jak to dziaĹa?
Skorpionwr - tekst o Twojej trudnej przyjaĹşni z komputerem i ĹmiejÄ cych siÄ dzieciach trafia w sedno
Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Pon Maj 28, 2012 23:59
Witaj na pokĹadzie SAW.
Grupa warszawska, tak samo, jak kaĹźda inna zrzesza uĹźytkownikĂłw NT/V z danego regionu. Nie dzielimy siÄ tutaj jakoĹ specjalnie na te grupy. Raczej siÄ w nie ĹÄ czymy. To teĹź nie znajdziesz zbyt wiele, dopĂłki sam nie poznasz tych ludzi
Wysłany: Wto Maj 29, 2012 19:32
Ponownie witam serdecznie. DziÄki za wszystkie rady. Na Ĺoje siÄ zapisaĹem, na Tomka Kulika teĹź (jeĹşdziĹem kiedyĹ u niego parÄ godzin i uwaĹźam Ĺźe absolutnie warto, zwĹaszcza, Ĺźe organizuje podobny kurs 08 czerwca, otwarty dla wszystkich, ale chyba za wiÄksze pieniÄ dze na "torze" UĹÄĹź), z grupÄ warszawskÄ mam nadziejÄ Ĺźe pojeĹşdzimy i z pozostaĹymi grupami teĹź
Killu - w realu przejechaĹem w dwa lata 30 tys., zaliczyĹem teĹź parÄ kursĂłw doszkalajÄ cych a instruktorzy mĂłwili Ĺźe jeden dzieĹ takiego kursu to dodatkowo przejechane 10 tys. km wiÄc gdyby tak liczyÄ to przejechanych km byĹoby trochÄ wiÄcej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum