Wysłany: Pią Mar 09, 2012 23:23 Kto jest z Opola?
KupiĹem Deauville i przyjechaĹem do Opola. KtoĹ napisaĹ mnie posĹanie z zaproszeniem na forum....
Bob Pomógł: 11 razy Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 596 Skąd: Op
Wysłany: Pią Mar 09, 2012 23:50
CzeĹÄ, jeĹźeli Twoja szara Devila 700 bez rejestracji staĹa przy Polibudzie, to ja Ci wsadziĹem tÄ kartkÄ z zaproszeniem na forum
Z Opola i okolic jest stosunkowo (przyrĂłwnujÄ c do iloĹci aktywnych forumowiczĂłw oraz spotykanych na ulicach NTVaĹek) spora grupa ludzi z forum.
Pomógł: 6 razy Wiek: 46 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 829 Skąd: Opole
Wysłany: Sob Mar 10, 2012 10:22
My jesteĹmy z Opola
_________________ jeszcze wcześniej MZ ETZ 150
wcześniej: Honda NT 650 V Deauville 2004r
później: Honda NT 700 V Deauville 2009r
teraz Triumph Tiger Explorer 1200
Witam fajna teĹź jÄ widziaĹem.
studiuje w Opolu na podyplomĂłwce ale na ktĂłryĹ zjazd zamierzÄ przyjechaÄ swojÄ ntv ale bÄdzie frajda 250 km w jednÄ stronÄ (zaleĹźy od pogody) moĹźe polatamy w sobotÄ razem?
pozdrawiam Sylwek
Pomógł: 8 razy Wiek: 47 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 928 Skąd: Opole ZWM
Wysłany: Wto Mar 13, 2012 22:11
No dobra Panowie, z racji tego, Ĺźe 25-03 mamy rozpoczÄcie motocyklowego sezonu pod Lidlem, fajnie by byĹo ĹźebyĹmy siÄ spotkali, trzeba by tylko ustaliÄ miejsce, ktĂłrym naleĹźy stanÄ Ä cobyĹmy siÄ potem nie musieli szukaÄ
Ja proponujÄ ustawiÄ siÄ w okolicach wejĹcia - potem jest dogodny wyjazd przez chodnik - sprawdzone kilkukrotnie
Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Sro Mar 14, 2012 00:05
Radek, co z tego, Ĺźe nie jesteĹ z Opola! Zapraszamy serdecznie! Nawet miejscĂłwkÄ koĹo chodnika zaklepiemy
Co do samej miejscĂłwki, takĹźe uwaĹźam, Ĺźe jest idealna. Ja na pewno bÄdÄ gdzieĹ koĹo tego wyjazdu i upakujÄ siÄ jakoĹ na poczÄ tku parady. Później, jak to mamy we zwyczaju, czynna blokada skrzyĹźowaĹ, coby byĹo bezpieczniej i osobiĹcie chyba zawinÄ siÄ pod dziada, bo idea grochĂłwki i zlotowania siÄ, jakoĹ mi nie leĹźy.
MoĹźe zawitamy na grĂłb do JaĹka i do tego chĹopaka, co zginÄ Ĺ na poprzednim rozpoczÄciu? StraĹźacy siÄ organizujÄ w tÄ stronÄ. Ja takĹźe chÄtnie pojadÄ. MoĹźe dowiemy siÄ, co tam u Pani Krystyny sĹychaÄ i jak sobie radzi. Co Wy na to?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum