Wysłany: Pią Mar 09, 2012 23:23 Kto jest z Opola?
Kupiłem Deauville i przyjechałem do Opola. Ktoś napisał mnie posłanie z zaproszeniem na forum....
Bob Pomógł: 11 razy Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 596 Skąd: Op
Wysłany: Pią Mar 09, 2012 23:50
Cześć, jeżeli Twoja szara Devila 700 bez rejestracji stała przy Polibudzie, to ja Ci wsadziłem tą kartkę z zaproszeniem na forum
Z Opola i okolic jest stosunkowo (przyrównując do ilości aktywnych forumowiczów oraz spotykanych na ulicach NTVałek) spora grupa ludzi z forum.
Pomógł: 6 razy Wiek: 45 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 829 Skąd: Opole
Wysłany: Sob Mar 10, 2012 10:22
My jesteśmy z Opola
_________________ jeszcze wcześniej MZ ETZ 150
wcześniej: Honda NT 650 V Deauville 2004r
później: Honda NT 700 V Deauville 2009r
teraz Triumph Tiger Explorer 1200
Witam fajna też ją widziałem.
studiuje w Opolu na podyplomówce ale na któryś zjazd zamierzą przyjechać swoją ntv ale będzie frajda 250 km w jedną stronę (zależy od pogody) może polatamy w sobotę razem?
pozdrawiam Sylwek
Pomógł: 8 razy Wiek: 46 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 928 Skąd: Opole ZWM
Wysłany: Wto Mar 13, 2012 22:11
No dobra Panowie, z racji tego, że 25-03 mamy rozpoczęcie motocyklowego sezonu pod Lidlem, fajnie by było żebyśmy się spotkali, trzeba by tylko ustalić miejsce, którym należy stanąć cobyśmy się potem nie musieli szukać
Ja proponuję ustawić się w okolicach wejścia - potem jest dogodny wyjazd przez chodnik - sprawdzone kilkukrotnie
Pomógł: 50 razy Wiek: 36 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Sro Mar 14, 2012 00:05
Radek, co z tego, że nie jesteś z Opola! Zapraszamy serdecznie! Nawet miejscówkę koło chodnika zaklepiemy
Co do samej miejscówki, także uważam, że jest idealna. Ja na pewno będę gdzieś koło tego wyjazdu i upakuję się jakoś na początku parady. Później, jak to mamy we zwyczaju, czynna blokada skrzyżowań, coby było bezpieczniej i osobiście chyba zawinę się pod dziada, bo idea grochówki i zlotowania się, jakoś mi nie leży.
Może zawitamy na grób do Jaśka i do tego chłopaka, co zginął na poprzednim rozpoczęciu? Strażacy się organizują w tę stronę. Ja także chętnie pojadę. Może dowiemy się, co tam u Pani Krystyny słychać i jak sobie radzi. Co Wy na to?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum