Witam wszystkich ,z tej strony Wanda i jej nowo zakupiona Devilka Do tej pory śmigałam na 50-tkach ,a od niedawna mam swoją że tak powiem targetową maszynę.Liczę na pomoc, bo przy małym remonciku będe jej bardzo potrzebowała.
yacey
Wysłany: Czw Lip 28, 2011 14:55
witaj !
Jako, że jesteś tutaj jedyną motórzystką to chętnych do pomocy zapewne nie zabraknie
Była kiedyś pewna Ewa, ale zamieniła Reverke na produkt z biało-niebieskim śmigłem i zniknęła.
Witam i mam nadzieję że nie zamęczę was głupimi pytaniami, bo z małymi remontami auta jakoś sobie radzę na intuicję ale jeśli chodzi o moją strzałę to jestem zielona zupełnie jak i ona heh a nie chcę żeby mi ktoś w nią łapy wkładał ,wolę sama wiedzieć co i jak.Z tego co zauważyłam to do wymiany płyny dźwignia hamulca filtry kilka plastików lusterko no i doczyścić ją muszę ktoś ją strasznie zaniedbał .
_________________ Kobieta jest jak butelka whisky -pusta-nie do przyjęcia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum