Witam wszystkich ,z tej strony Wanda i jej nowo zakupiona Devilka Do tej pory ĹmigaĹam na 50-tkach ,a od niedawna mam swojÄ Ĺźe tak powiem targetowÄ maszynÄ.LiczÄ na pomoc, bo przy maĹym remonciku bÄde jej bardzo potrzebowaĹa.
yacey
Wysłany: Czw Lip 28, 2011 15:55
witaj !
Jako, Ĺźe jesteĹ tutaj jedynÄ motĂłrzystkÄ to chÄtnych do pomocy zapewne nie zabraknie
ByĹa kiedyĹ pewna Ewa, ale zamieniĹa Reverke na produkt z biaĹo-niebieskim ĹmigĹem i zniknÄĹa.
Witam i mam nadziejÄ Ĺźe nie zamÄczÄ was gĹupimi pytaniami, bo z maĹymi remontami auta jakoĹ sobie radzÄ na intuicjÄ ale jeĹli chodzi o mojÄ strzaĹÄ to jestem zielona zupeĹnie jak i ona heh a nie chcÄ Ĺźeby mi ktoĹ w niÄ Ĺapy wkĹadaĹ ,wolÄ sama wiedzieÄ co i jak.Z tego co zauwaĹźyĹam to do wymiany pĹyny dĹşwignia hamulca filtry kilka plastikĂłw lusterko no i doczyĹciÄ jÄ muszÄ ktoĹ jÄ strasznie zaniedbaĹ .
_________________ Kobieta jest jak butelka whisky -pusta-nie do przyjęcia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum