Forum Honda NTV Strona Główna Forum Honda NTV
Najlepsze forum o NTV / NT Deauville w Polsce

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
LUDZIE UWAGA!!!
Autor Wiadomość
mariusz

Wysłany: Pią Kwi 16, 2010 22:18   LUDZIE UWAGA!!!

WITAM!JAK W TYTULE...NA KOGO??! JEST TAKI SKLEP MOTO-AKCESORIA SIE ZWIE!DLACZEGO???PRACUJE TAM JAKAS NIESAMOWITA BANDA KLAMCOW I NACIAGACZY!!! PONAD 3TYG. TEMU ZAMOWILEM U NICH SZYBE PINLOCK DO SWOJEGO N43. PIENIAZKI POSZYLY TEGO SAMEGO DNIA ,BO TAKA MAM ZASADE...NA ICH STRONIE TOWAR FIGURUJE JAKO DOSTEPNY,A ONI MI DZISIAJ WYSYLAJA INFO,ZE MOZE PRZYJDZIE W PRZYSZLA SRODE....!!!!NO LUDZIE! UWAZAJCE MOI MILI I OMIJAJCIE TEN BAJZEL Z DALEKA.DODAM TYLKO,ZE MOZE BYLOBY DOBRZE ZALOZYC TAKI DZIAL,WLASNIE O TAKICH PSEUDO SKLEPACH...POZDRAWIAM FORUMOWICZOW!

Brt 
Premium User

Wysłany: Sob Kwi 17, 2010 01:52   

A większymi literami się nie dało?

sladek 
Kaskader.

Wysłany: Sob Kwi 17, 2010 01:56   

Brt , każdy we własnym zakresie może sobie powiększyć, wystarczy trzymając klawisz ctrl kręcić kółkiem w myszce :P

SzrotRider 
Pan European ST1300

Wysłany: Sob Kwi 17, 2010 02:21   

Ale się uniosłeś chłopie. Tak się składa, że kilka razy w tym sklepie zamawiałem. Raz zdarzyło się, że czekałem 6 tygodni na zamówienie (zrehabilitowali się motocyklowym upominkiem i przepraszali). Przeważnie zamówienia docierają do mnie w 4-7 dni roboczych. Miałem też okazję odwiedzić ich sklep w Warszawie-Markach - bardzo miła obsługa, mimo iż dotarłem tam kilka minut przed zamknięciem.

Faktycznie czasami widać mają problem z aktualnością danych na temat towaru na stronie sklepu. Na drugi raz nim zamówisz zadzwoń do nich i zapytaj o dostępność towaru.

Ja na pewno jeszcze nie raz złożę tam zamówienie.

Borys 
Premium User
mistrz OBI

Wysłany: Sob Kwi 17, 2010 02:50   

Dokladnie, wystarczy zadzwonic i potwierdzic zamowienie wraz z okresleniem dostepnosci. To w koncu tez ludzie a nie maszyny, wszystko sie moze zdarzyc...

Skorpionwr 

Wysłany: Sob Kwi 17, 2010 11:47   

Potwierdzam to co napisał Szrotrider. Korzystałem kilka razy jak również osobiście w Markach. Może trafił im się jakiś babol. Fakt powinni wcześniej zadzwonić i poinformować. Ja miałem taką sytuację ale do mnie zadzwoniono chyba trzeciego czy czwartego dnia z informacją i przeprosinami oraz propozycją, że jeżeli nie chcę czekać zwrócą kasę.

Miramar 
Premium User

Wysłany: Sob Kwi 17, 2010 16:24   

Dodam swoje trzy grosze

Zamawiałem u nich przez internet, majlem uprzedzili, że trzeba poczekać bo towar nie był dostępny od ręki ale poza tym wszystko OK

Mają ciekawy asortyment, trochę ciągną z Reichu więc czasem może to potrwać

mariusz

Wysłany: Sob Kwi 17, 2010 20:17   

Coz...widocznie mialem PECHA! Nigdy nie czekalem na zadna przesylke dluzej jak 4 dni.Jak czekasz 6 tygodni widocznie masz swoje powody,dla mnie wazne jest,ze jak ktos pisze towar DOSTEPNY,to nie znam innnego znaczenia tego slowa.Jak ktos prowadzi interes powinien troche interesowac sie swoim stanem magazynu.U nich to moje ostatnie zakupy,tak czy inaczej...

pitervx 
Premium User
pitervx

Wysłany: Sob Kwi 17, 2010 22:30   

Ja również przez internet u nich zamawiałem i złego zdania nie mogę powiedzieć po wszystko poszło sprawnie. Mają duży asortyment i nie sprzedają tylko przez internet, więc czasowe braki towaru mogą się zdarzyć. Na tego pecha Mariusz możemy Ci jedynie współczuć.

Fidel 
Premium User

Wysłany: Sob Kwi 17, 2010 23:55   

No nie można po takim czymś zaraz negatywnie oceniać sklepu. Wszędzie się zdarzają błędy. Ja jak gdzieś coś zamawiam to też się zawsze dowiaduję czy faktycznie mają na stanie czy będzie trzeba czekać.

math1982

Wysłany: Nie Kwi 18, 2010 11:43   

Wielokrotnie u nich zamawiałem towar, zawsze spore upusty i nigdy nie miałem problemu:)

leslie 
fnord

Wysłany: Nie Kwi 18, 2010 17:07   

Mój brat ostatnio zamawiał linkę do SV650 w oddziale w Poznaniu. Miała być przed Wielkanocą, dostał ją w zeszłą środkę. Nie polecam kupowania u nich jak się komuś spieszy.

mersez 

Wysłany: Pon Kwi 19, 2010 21:58   

Ale sam pomysł rozpoczęcia tematu: Uwaga na... -chyba nie jest zły?przynajmniej mi się podoba

SzrotRider 
Pan European ST1300

Wysłany: Pon Kwi 19, 2010 22:09   

Tytuł dobry, tylko dalsza część w tonie "dobiegam do bramy w trzy sekundy". :lol:

Killu 
Tyle go widzieli...

Wysłany: Wto Kwi 20, 2010 02:17   

Pracuję w branży i powiem tak:

Zdarza się i to dosyć często, że szef zamawia jakiś towar na próbę... I towar leży sobie tak przez trzy lata, nikt nawet o niego nie pyta. A któregoś pięknego dnia Przychodzą cztery osoby (jednego dnia) i pytają dokładnie o to samo. Niestety tylko jedna osoba ma szczęście.

Oczywiście powodów niedoboru towaru na magazynie może być znacznie więcej i każdy może być zupełnie inny. Życie pokazuje, że wiele nawet najbardziej abstrakcyjnych wymysłów naszej jakże bogatej wyobraźni, miewa zastosowanie w rzeczywistości.

Odpowiedz do tematu