mariusz
Wysłany: Pią Kwi 16, 2010 22:18 LUDZIE UWAGA!!!
WITAM!JAK W TYTULE...NA KOGO??! JEST TAKI SKLEP MOTO-AKCESORIA SIE ZWIE!DLACZEGO???PRACUJE TAM JAKAS NIESAMOWITA BANDA KLAMCOW I NACIAGACZY!!! PONAD 3TYG. TEMU ZAMOWILEM U NICH SZYBE PINLOCK DO SWOJEGO N43. PIENIAZKI POSZYLY TEGO SAMEGO DNIA ,BO TAKA MAM ZASADE...NA ICH STRONIE TOWAR FIGURUJE JAKO DOSTEPNY,A ONI MI DZISIAJ WYSYLAJA INFO,ZE MOZE PRZYJDZIE W PRZYSZLA SRODE....!!!!NO LUDZIE! UWAZAJCE MOI MILI I OMIJAJCIE TEN BAJZEL Z DALEKA.DODAM TYLKO,ZE MOZE BYLOBY DOBRZE ZALOZYC TAKI DZIAL,WLASNIE O TAKICH PSEUDO SKLEPACH...POZDRAWIAM FORUMOWICZOW!
Pomógł: 3 razy Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 491 Skąd: Olsztyn/Nadarzyn
Wysłany: Sob Kwi 17, 2010 02:21
Ale siÄ uniosĹeĹ chĹopie. Tak siÄ skĹada, Ĺźe kilka razy w tym sklepie zamawiaĹem. Raz zdarzyĹo siÄ, Ĺźe czekaĹem 6 tygodni na zamĂłwienie (zrehabilitowali siÄ motocyklowym upominkiem i przepraszali). PrzewaĹźnie zamĂłwienia docierajÄ do mnie w 4-7 dni roboczych. MiaĹem teĹź okazjÄ odwiedziÄ ich sklep w Warszawie-Markach - bardzo miĹa obsĹuga, mimo iĹź dotarĹem tam kilka minut przed zamkniÄciem.
Faktycznie czasami widaÄ majÄ problem z aktualnoĹciÄ danych na temat towaru na stronie sklepu. Na drugi raz nim zamĂłwisz zadzwoĹ do nich i zapytaj o dostÄpnoĹÄ towaru.
Ja na pewno jeszcze nie raz zĹoĹźÄ tam zamĂłwienie.
Pomógł: 10 razy Wiek: 47 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 2193 Skąd: spod Wrocławia
Wysłany: Sob Kwi 17, 2010 02:50
Dokladnie, wystarczy zadzwonic i potwierdzic zamowienie wraz z okresleniem dostepnosci. To w koncu tez ludzie a nie maszyny, wszystko sie moze zdarzyc...
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 65 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1935 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Sob Kwi 17, 2010 11:47
Potwierdzam to co napisaĹ Szrotrider. KorzystaĹem kilka razy jak rĂłwnieĹź osobiĹcie w Markach. MoĹźe trafiĹ im siÄ jakiĹ babol. Fakt powinni wczeĹniej zadzwoniÄ i poinformowaÄ. Ja miaĹem takÄ sytuacjÄ ale do mnie zadzwoniono chyba trzeciego czy czwartego dnia z informacjÄ i przeprosinami oraz propozycjÄ , Ĺźe jeĹźeli nie chcÄ czekaÄ zwrĂłcÄ kasÄ.
Pomógł: 1 raz Wiek: 55 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 98 Skąd: Zamość
Wysłany: Sob Kwi 17, 2010 16:24
Dodam swoje trzy grosze
ZamawiaĹem u nich przez internet, majlem uprzedzili, Ĺźe trzeba poczekaÄ bo towar nie byĹ dostÄpny od rÄki ale poza tym wszystko OK
MajÄ ciekawy asortyment, trochÄ ciÄ gnÄ z Reichu wiÄc czasem moĹźe to potrwaÄ
mariusz
Wysłany: Sob Kwi 17, 2010 20:17
Coz...widocznie mialem PECHA! Nigdy nie czekalem na zadna przesylke dluzej jak 4 dni.Jak czekasz 6 tygodni widocznie masz swoje powody,dla mnie wazne jest,ze jak ktos pisze towar DOSTEPNY,to nie znam innnego znaczenia tego slowa.Jak ktos prowadzi interes powinien troche interesowac sie swoim stanem magazynu.U nich to moje ostatnie zakupy,tak czy inaczej...
Wysłany: Sob Kwi 17, 2010 22:30
Ja rĂłwnieĹź przez internet u nich zamawiaĹem i zĹego zdania nie mogÄ powiedzieÄ po wszystko poszĹo sprawnie. MajÄ duĹźy asortyment i nie sprzedajÄ tylko przez internet, wiÄc czasowe braki towaru mogÄ siÄ zdarzyÄ. Na tego pecha Mariusz moĹźemy Ci jedynie wspĂłĹczuÄ.
Pomógł: 2 razy Wiek: 41 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 424 Skąd: Gniezno
Wysłany: Sob Kwi 17, 2010 23:55
No nie moĹźna po takim czymĹ zaraz negatywnie oceniaÄ sklepu. WszÄdzie siÄ zdarzajÄ bĹÄdy. Ja jak gdzieĹ coĹ zamawiam to teĹź siÄ zawsze dowiadujÄ czy faktycznie majÄ na stanie czy bÄdzie trzeba czekaÄ.
Wiek: 47 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 134 Skąd: Warszawa/Poznań
Wysłany: Nie Kwi 18, 2010 17:07
MĂłj brat ostatnio zamawiaĹ linkÄ do SV650 w oddziale w Poznaniu. MiaĹa byÄ przed WielkanocÄ , dostaĹ jÄ w zeszĹÄ ĹrodkÄ. Nie polecam kupowania u nich jak siÄ komuĹ spieszy.
Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Wto Kwi 20, 2010 02:17
PracujÄ w branĹźy i powiem tak:
Zdarza siÄ i to dosyÄ czÄsto, Ĺźe szef zamawia jakiĹ towar na prĂłbÄ... I towar leĹźy sobie tak przez trzy lata, nikt nawet o niego nie pyta. A ktĂłregoĹ piÄknego dnia PrzychodzÄ cztery osoby (jednego dnia) i pytajÄ dokĹadnie o to samo. Niestety tylko jedna osoba ma szczÄĹcie.
OczywiĹcie powodĂłw niedoboru towaru na magazynie moĹźe byÄ znacznie wiÄcej i kaĹźdy moĹźe byÄ zupeĹnie inny. Ĺťycie pokazuje, Ĺźe wiele nawet najbardziej abstrakcyjnych wymysĹĂłw naszej jakĹźe bogatej wyobraĹşni, miewa zastosowanie w rzeczywistoĹci.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum