Witam wszystkich, dla ĹcisĹoĹci jeszcze nie jestem posiadaczem NTV-ki ale na dobry poczÄ tek mam Ĺrodki i chÄci wiÄc myĹlÄ Ĺźe dwa pierwsze warunki speĹniĹem. W dziale kupna zamieszczÄ swojÄ ofertÄ wiÄc jeĹli znajdzie siÄ chÄtna osoba, ktĂłra chce pozbyÄ siÄ swojej hondy to zapraszam.
Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Pią Sty 22, 2010 12:24
Witam! Szukajcie a znajdziecie NTV to prawdziwie pancerny sprzÄt - na pewno siÄ na nim nie zawiedziesz. Powiedz moĹźe jakÄ kwotÄ dysponujesz, to wydamy werdykt: na co staÄ CiÄ w praktyce.
Pomógł: 15 razy Wiek: 58 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1802 Skąd: Tarnów
Wysłany: Pią Sty 22, 2010 19:33
ĹťyczÄ Ci sukcesĂłw w poszukiwaniach, bo z dobrym egzemplarzem rzadko kto siÄ rozstaje. Jak bÄdziesz miaĹ jakieĹ namiary, to Ĺaduj linki na forum. Tu jest wielu GoĹci obeznanych w temacie i pomogÄ Ci z ochotÄ .
TwĂłj pierwszy sukces to fakt, Ĺźe stawiasz na dobry motor. Ja teĹź tak zrobiĹem rok temu i jestem bardzo zadowolony.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum