Witam wszystkich, dla ścisłości jeszcze nie jestem posiadaczem NTV-ki ale na dobry początek mam środki i chęci więc myślę że dwa pierwsze warunki spełniłem. W dziale kupna zamieszczę swoją ofertę więc jeśli znajdzie się chętna osoba, która chce pozbyć się swojej hondy to zapraszam.
Pomógł: 50 razy Wiek: 36 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Pią Sty 22, 2010 12:24
Witam! Szukajcie a znajdziecie NTV to prawdziwie pancerny sprzęt - na pewno się na nim nie zawiedziesz. Powiedz może jaką kwotą dysponujesz, to wydamy werdykt: na co stać Cię w praktyce.
Pomógł: 15 razy Wiek: 57 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1784 Skąd: Tarnów
Wysłany: Pią Sty 22, 2010 19:33
Życzę Ci sukcesów w poszukiwaniach, bo z dobrym egzemplarzem rzadko kto się rozstaje. Jak będziesz miał jakieś namiary, to ładuj linki na forum. Tu jest wielu Gości obeznanych w temacie i pomogą Ci z ochotą.
Twój pierwszy sukces to fakt, że stawiasz na dobry motor. Ja też tak zrobiłem rok temu i jestem bardzo zadowolony.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum