Wysłany: Sro Sty 13, 2010 18:07 Witam.
Witam wszystkich posiadaczy NTV-ałki Na pierwszy motocykl wybrałem własnie NTV 650 REVERE. Przyjechała ze Szwajcarii.Rocznik 1998 przebieg 44tyś stan perfekcyjny.Czekałem na nią około 6-miesięcy,ale warto było.Dlatego,że jest to mój pierwszy w życiu motocykl, liczę na waszą wszechstronną wiedzę i chęć służenia pomocą takim jak ja laikom.Pozdrawiam Michał i życzę bezpiecznej jazdy.
Pomógł: 8 razy Wiek: 36 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 286 Skąd: Szkieletczyzna
Wysłany: Czw Sty 14, 2010 16:54
Witam, zaleszniak też mam szwajcarkę z 89roku, możliwe że masz zdławioną wersję do 50KM bo na szwajcarski rynek takie wychodziły i w mojej tak właśnie było
Wysłany: Czw Sty 14, 2010 17:30 Witam.
Witam i dzięki za wszystkie uwagi a szczególnie za REWERSE, (juz poprawione).Serwis od którego ją kupiłem twierdzi że nie jest zdławiona a co do zdjęć to muszę odczekac jeszcze chwilę w myśl regulaminu.Pierwsze zdjęcia będą nie najlepszej jakość zrobione w garażu komórką i nie oddają w całości tego jak wygląda w realu,ale obiecuje lepsze.Pozdrawiam wszystkich i życzę szerokości.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum