Wysłany: Sro Sty 13, 2010 18:07 Witam.
Witam wszystkich posiadaczy NTV-aĹki Na pierwszy motocykl wybraĹem wĹasnie NTV 650 REVERE. PrzyjechaĹa ze Szwajcarii.Rocznik 1998 przebieg 44tyĹ stan perfekcyjny.CzekaĹem na niÄ okoĹo 6-miesiÄcy,ale warto byĹo.Dlatego,Ĺźe jest to mĂłj pierwszy w Ĺźyciu motocykl, liczÄ na waszÄ wszechstronnÄ wiedzÄ i chÄÄ sĹuĹźenia pomocÄ takim jak ja laikom.Pozdrawiam MichaĹ i ĹźyczÄ bezpiecznej jazdy.
Pomógł: 8 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 286 Skąd: Szkieletczyzna
Wysłany: Czw Sty 14, 2010 16:54
Witam, zaleszniak teĹź mam szwajcarkÄ z 89roku, moĹźliwe Ĺźe masz zdĹawionÄ wersjÄ do 50KM bo na szwajcarski rynek takie wychodziĹy i w mojej tak wĹaĹnie byĹo
Wysłany: Czw Sty 14, 2010 17:30 Witam.
Witam i dziÄki za wszystkie uwagi a szczegĂłlnie za REWERSE, (juz poprawione).Serwis od ktĂłrego jÄ kupiĹem twierdzi Ĺźe nie jest zdĹawiona a co do zdjÄÄ to muszÄ odczekac jeszcze chwilÄ w myĹl regulaminu.Pierwsze zdjÄcia bÄdÄ nie najlepszej jakoĹÄ zrobione w garaĹźu komĂłrkÄ i nie oddajÄ w caĹoĹci tego jak wyglÄ da w realu,ale obiecuje lepsze.Pozdrawiam wszystkich i ĹźyczÄ szerokoĹci.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum