Witam! Jestem tomek. Mieszkam koĹo wawy. Powiem wprost. ZalogowaĹem siÄ bo przypadkiem staĹem siÄ posiadaczem ntvki ktĂłra i mam do sprzedania. WiÄc wyysliĹem ze to chyba najlepsze miejsce Ĺźeby o tym poinformowaÄ.
Wysłany: Wto Cze 09, 2009 23:00
Witaj a w jaki sposĂłb staĹeĹ siÄ "przypadkiem" posiadaczem NTV-ki? ZnalazĹeĹ jÄ w lesie czy ktoĹ Ci jÄ podrzuciĹ:wink:
I dlaczego odrazu jÄ sprzedajesz? PrzecieĹź to Ĺwietny i bezawaryjny sprzÄt.
tomekv4 [Usunięty]
Wysłany: Wto Cze 09, 2009 23:21
sprowadzam motocykle na zamĂłwienie. a ntvke kupiĹem przypadkiem w niemczech w rejonie gdzie ogladaĹem inny motocykl a ntv staĹ przy ulicy z kartkÄ do sprzedania. tj
ps. jeĹli wiesz gdzie w lesie leĹźy taka ntvka daj znaÄ ale oczywiĹcie na priv. wszelkie podrzutki ntv teĹź przyjmÄ z otwartymi rÄkoma.
sprowadzam przede wszystkim afriki twin. jestem teĹź na africa twin forum. moĹźna tam zajrzeÄ i zapytaÄ o mnie
Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Sro Cze 10, 2009 02:51
Panie moderatorze! ToĹź to zdrada!!! A tak powaĹźnie, to tutaj chyba praktycznie wszyscy aktywni posiadajÄ juĹź motocykle... Tak, czy inaczej zostawiaj NTV, bo to revelacyjny sprzÄt
tomekv4 [Usunięty]
Wysłany: Sro Cze 10, 2009 10:42
Afryki na forum africa twin. Chyba Ĺźe ktoĹ chce szczegĂłĹowe info to prosze na priv. tj
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum