Witam! Jestem tomek. Mieszkam koło wawy. Powiem wprost. Zalogowałem się bo przypadkiem stałem się posiadaczem ntvki która i mam do sprzedania. Więc wyysliłem ze to chyba najlepsze miejsce żeby o tym poinformować.
Wysłany: Wto Cze 09, 2009 22:00
Witaj a w jaki sposób stałeś się "przypadkiem" posiadaczem NTV-ki? Znalazłeś ją w lesie czy ktoś Ci ją podrzucił:wink:
I dlaczego odrazu ją sprzedajesz? Przecież to świetny i bezawaryjny sprzęt.
tomekv4 [Usunięty]
Wysłany: Wto Cze 09, 2009 22:21
sprowadzam motocykle na zamówienie. a ntvke kupiłem przypadkiem w niemczech w rejonie gdzie ogladałem inny motocykl a ntv stał przy ulicy z kartką do sprzedania. tj
ps. jeśli wiesz gdzie w lesie leży taka ntvka daj znać ale oczywiście na priv. wszelkie podrzutki ntv też przyjmę z otwartymi rękoma.
sprowadzam przede wszystkim afriki twin. jestem też na africa twin forum. można tam zajrzeć i zapytać o mnie
Pomógł: 50 razy Wiek: 36 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Sro Cze 10, 2009 01:51
Panie moderatorze! Toż to zdrada!!! A tak poważnie, to tutaj chyba praktycznie wszyscy aktywni posiadają już motocykle... Tak, czy inaczej zostawiaj NTV, bo to revelacyjny sprzęt
tomekv4 [Usunięty]
Wysłany: Sro Cze 10, 2009 09:42
Afryki na forum africa twin. Chyba że ktoś chce szczegółowe info to prosze na priv. tj
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum