to moj ostatni wpis na tym forum powiem szczerze nie lubie pyskatych zarozumialych snobow (nie wszystkich ) myslalem ze znajde tu pomoc ale znalazlem kpine, powodzenia nie dla mnie taka forma konwersacji
Rajmund - możes sam być ,heklować, sztrykować i szyć ; ale niy śmysz dupczyć , synek z Bytonia niy może tak beblać , ślidrać sie , trza było inaksze pytanie dować
_________________ Honda Gold Wing GL 1800A
Pomagam w uzyskaniu odszkodowania dla osób poszkodowanych w wypadkach komunikacyjnych !!!
Myślę że ludzi którzy obrażają sie za byle co nie potrzeba nam na forum .To my tworzymy klimat i ja się tutaj nie spotkałam ż żadnym chamstwem czy docinkami.Tak to jest niestety gdy zamiast pisać rzeczowo i się nie stawiać bijesz nie potrzebnie pianę.Nie to nie nikt tu nikogo na silę nie trzyma,
_________________ Kobieta jest jak butelka whisky -pusta-nie do przyjęcia.
Pomógł: 15 razy Wiek: 56 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1783 Skąd: Tarnów
Wysłany: Pią Paź 30, 2015 11:02
Komu w drogę - temu...kopa
Kurde, jakoś mi nie smuto po "stracie" forumowicza
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Pomógł: 3 razy Dołączył: 29 Mar 2011 Posty: 790 Skąd: Szczecin
Wysłany: Sob Paź 31, 2015 22:31
Kobrzak napisał/a:
Ciekawy temat się zrobił, nie powiem...
Istotnie lecz i zawodnik dobry był.
Znam pewne lokalne forum motocyklowe, gdzie nikt nie złamałby się dając -przy takiej postawie "forumowicza"- jakikolwiek pożyteczny link. Raczej takie jajcarskie - jeśli w ogóle. Tam chłopaki i dziewczęta "jadą po delikwentach" aż pirze lata po monitorku.
_________________ Nie jedź szybciej niż twój Anioł Stróż potrafi latać...
Witam w wątku "Pożegnalnia"
Przeczytałem wszystkie posty "naszego kolegi" Rajmunda.
Jestem bardzo dumny że jestem członkiem tak wyrozumiałego forum!
Każdy z Was próbował mu pomóc, a ten ..... i tak swoje!
Mam nadzieję że Rajmund poczuje się pożegnany dyplomatycznie.
"dyplomata - ktoś, kto potrafi powiedzieć ci "spieprzaj", w takie sposób, że czujesz narastające podniecenie przed zbliżającą się podróżą "
Pomógł: 2 razy Wiek: 59 Dołączył: 21 Sie 2014 Posty: 57 Skąd: Pietrzykowice,Żywiec
Wysłany: Sob Lut 06, 2016 10:43
Jeżeli jeszcze cię interesują serwisowe sprawy to jest chyba najlepsze co prawda nie od Deville ale można ogarnąć bez problemu, jeżeli coś nie kumasz wystarcza tłumacz Google.
http://hell.pl/leslie/Boo...ce%20Manual.pdf
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum