Znowu dodam coś od siebie. Tu jest link do strony skąd można pobrać trochę materiałów do NT700V i VA. Schematy, instrukcje jak regulować szyby, rozbierać koła itp. Jednym słowem pozycja obowiązkowa dla kierownika 700-tki. Jedyny minus że EN. Ale przecież są translatory, a rysunków tłumaczyć nie trzeba. Pobierajcie więc...
Wysłany: Pią Lip 10, 2015 07:24 Prośba o odświeżenie
Cześć,
przyszła pora na wykonanie przeróbki pompy paliwa.
Czy ktoś mógłby wrzucić ponownie plik- niestety stare linki wygasły :/
Ewentualnie dioda sygnalizacyjna na pompie też jest ciekawym pomysłem, jak robić to wszystko.
Pozdrawiam
Słownik TAK bo w angielskim jestem cienki jak rufa węża .
Z angielskim zawsze można poprosić o pomoc wujka google.
Kumplowi do FZ6 manual znalazłem w 3 minuty, a do mojego nic .
Muszę zmienić ustawienie lampy bo święcę Panu Bogu po oknach.
Przejrzałem podane linki i albo są do 650 albo wygasły. Jeśli ktoś ma i chciałby się podzielić...
Jeśli masz telefon z Androidem, pobierz aplikacje Tłumacz od googla. Włączasz w aplikacji aparat, najeżdżasz na tekst i na ekranie na bieżąco Ci tłumaczy. Nic nie musisz wpisywać nigdzie.
piotrjacek77, pendrive już gotowy. Dzięki za zaproszenie, będzie okazja się spotkać. Jutro jak nie będzie padało to lecę na DK66. Ale może w przyszły weekend?
Pomógł: 2 razy Wiek: 47 Dołączył: 21 Mar 2013 Posty: 335 Skąd: Kamieńsk
Wysłany: Pią Wrz 04, 2015 14:49
Kobrzak napisał/a:
RedGuy napisał/a:
Jeśli masz telefon z Androidem, pobierz aplikacje Tłumacz od googla. Włączasz w aplikacji aparat, najeżdżasz na tekst i na ekranie na bieżąco Ci tłumaczy. Nic nie musisz wpisywać nigdzie.
Fajne ło panie ale się technika posunęła
_________________ Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz, jaką można robić w ubraniu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum