Pomógł: 24 razy Wiek: 84 Dołączył: 20 Sie 2013 Posty: 898 Skąd: Gm. wiej. Kołobrzeg
Wysłany: Wto Paź 27, 2015 19:55
Przecież najłatwiej "na Lenia"!!! Mam szukać po tak rozległym portalu (tysiące tematów) - niech to zrobią za mnie inni i podazą mnie to co potrzebuję "na talerzu". Przecież nie lubię czytać!
_________________ Pozdrowienia dla czytających! Izydor W.
Był Junak M10 z 1964 od 1978.
Teraz /08.2013/ Honda NTV RC 33P
Od września 2023 Rower i "Puszka"
Wysłany: Wto Paź 27, 2015 20:02 super dzieki koledzy
super dzieki koledzy jak tak macie odpowiadac Co niektorzy no to super jak ogolna to ogolna np. gdzie jest wlew plynu wyrownawczego hlodnicy itp itd dzieki nie bede dalej pisal a forumowiczom ktorzy nie chca pomoc to niech nie rozpisuja pierdol typu na tacy podziekowal
Się kolega nie unosi w devilce masz pod lewym boczkiem -łatwiej to tym czarnym ,jeszcze łatwiej to tym na śrubkę rozkręcanym lub wpinanym,prościej to zamknięty jest najczęściej czarną gumą.
_________________ Kobieta jest jak butelka whisky -pusta-nie do przyjęcia.
Pomógł: 23 razy Wiek: 46 Dołączył: 15 Gru 2010 Posty: 1437 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto Paź 27, 2015 22:03
Jakie pytanie taka odpowiedź. Jest masa informacji na forum. Wystarczy wpisać wybrane hasło w wyszukiwarkę. Zrobiłeś to przed założeniem tego wątku? Jeśli nie, to pretensje są co najmniej nie na miejscu.
Sam jesteś sobie winien, bo tytuł wątku jest precyzyjny jak układ kierowniczy w Ikarusie
Pomógł: 24 razy Wiek: 84 Dołączył: 20 Sie 2013 Posty: 898 Skąd: Gm. wiej. Kołobrzeg
Wysłany: Sro Paź 28, 2015 00:24
rajmund, Obrażać się potrafisz!!! Pisać nie bardzo bo nie "hłodnica" tylko nieco inaczej.
Wystarczyło wpisać u "Wujka Google" : "instrukcja obsługi honda NTV 650" a tam znalazł byś np.: http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1834953.html
i wiele innych linków.
Ja osobiście nie przepadam za ludźmi leniwymi - taki już jestem i pozostanę - za późno aby sie zmienić.
_________________ Pozdrowienia dla czytających! Izydor W.
Był Junak M10 z 1964 od 1978.
Teraz /08.2013/ Honda NTV RC 33P
Od września 2023 Rower i "Puszka"
kolego izywec sam piszesz z błędami a smiać się można z każdego nie lubię głupich odpowiedzi bo nie ma głupich pytań a jak masz odpowiadać głupio to lepiej wcale.[/list]
Pomógł: 2 razy Wiek: 47 Dołączył: 21 Mar 2013 Posty: 335 Skąd: Kamieńsk
Wysłany: Sro Paź 28, 2015 21:59 Re: super dzieki koledzy
[quote="rajmund"]super dzieki koledzy jak tak macie odpowiadac Co niektorzy no to super jak ogolna to ogolna np. gdzie jest wlew plynu wyrownawczego hlodnicy itp itd dzieki nie bede dalej pisal a forumowiczom ktorzy nie chca pomoc to niech nie rozpisuja pierdol typu na tacy podziekowal[/quote
Tu się nie ma co unosić, jeśli czegoś nie wiesz jest zakładka "szulaj" na górze strony. Wpisujesz i przeglądasz forum, jeśli nie możesz znaleźć informacji to pytasz. Tylko z sensem i konkretnie a nie "instrukcje ogólne".
_________________ Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz, jaką można robić w ubraniu
Panowie nie ma sensu karmić Trolla, a jak widać kolega z gatunku tych co to wszystkie rozumy pozjadali i wyżej dupy nie podskoczy(wolno mi się śmiać z kogo chce)...
P.S.
Tak powinno być zadane pytanie aby uzyskać konkretną odpowiedź
Pomógł: 4 razy Wiek: 46 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 825 Skąd: Sławków
Wysłany: Czw Paź 29, 2015 06:05
rajmund koledzy tak z sympatii Poklikasz dłużej i się przyzwyczaisz
Skocz do działu Łaczmy się, jest tam linkownia, może znajdziesz coś dla siebie pozdrawiam
to moj ostatni wpis na tym forum powiem szczerze nie lubie pyskatych zarozumialych snobow (nie wszystkich ) myslalem ze znajde tu pomoc ale znalazlem kpine, powodzenia nie dla mnie taka forma konwersacji
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum