Pomógł: 20 razy Wiek: 35 Dołączył: 08 Cze 2015 Posty: 773 Skąd: Warszawa / Siedlce
Wysłany: Sro Mar 09, 2016 15:41
ARTURO, Jakieś rady w sprawie rozbierania tego czujnika?
Zauważyłem w moim ciekawe zachowanie. Stop działa tylko przy wciśnięciu tego bolca do ok połowy. Po wciśnięciu max nie świeci (i to jest ok), ale na niewciśniętym bolcu tez nie świeci
Za 25 zł mogę się pobawić w rozbieranie, ale nie chcę na wstępie tego rozwalić.
Ale numer I tylny też podejdzie. A ja kupowałem w Larssonie za ciężkie dukaty pewnie nawet z tej samej fabryki
Czy tylny podejdzie to nie wiem bo nie musiałem wymieniać.
Przedni padł mi kiedyś w VT600 200km od domu w drodze na mazury. Na drodze kombinowałem co zrobić, ale brak pomysłów. Zrezygnowany wszedłem do pierwszego sklepu z częściami do chińczyków. Pan za ladą zapytał tylko czy prawy czy lewy(wtedy trochę zgłupiałem, ale skuterki mają przecież hamulce w ręce) po czy dodał 7 złotych... Czujnik śmigał przez cztery sezony, potem sprzedałem. W VT1100 to samo, ale już mądrzejszy byłem. Mina ziomków w trasie bezcenna jak widzieli gdzie się udaję po części
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum