Pomógł: 20 razy Wiek: 36 Dołączył: 08 Cze 2015 Posty: 773 Skąd: Warszawa / Siedlce
Wysłany: Sro Mar 09, 2016 15:41
ARTURO, JakieĹ rady w sprawie rozbierania tego czujnika?
ZauwaĹźyĹem w moim ciekawe zachowanie. Stop dziaĹa tylko przy wciĹniÄciu tego bolca do ok poĹowy. Po wciĹniÄciu max nie Ĺwieci (i to jest ok), ale na niewciĹniÄtym bolcu tez nie Ĺwieci
Za 25 zĹ mogÄ siÄ pobawiÄ w rozbieranie, ale nie chcÄ na wstÄpie tego rozwaliÄ.
Ale numer I tylny teĹź podejdzie. A ja kupowaĹem w Larssonie za ciÄĹźkie dukaty pewnie nawet z tej samej fabryki
Czy tylny podejdzie to nie wiem bo nie musiaĹem wymieniaÄ.
Przedni padĹ mi kiedyĹ w VT600 200km od domu w drodze na mazury. Na drodze kombinowaĹem co zrobiÄ, ale brak pomysĹĂłw. Zrezygnowany wszedĹem do pierwszego sklepu z czÄĹciami do chiĹczykĂłw. Pan za ladÄ zapytaĹ tylko czy prawy czy lewy(wtedy trochÄ zgĹupiaĹem, ale skuterki majÄ przecieĹź hamulce w rÄce) po czy dodaĹ 7 zĹotych... Czujnik ĹmigaĹ przez cztery sezony, potem sprzedaĹem. W VT1100 to samo, ale juĹź mÄ drzejszy byĹem. Mina ziomkĂłw w trasie bezcenna jak widzieli gdzie siÄ udajÄ po czÄĹci
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum