Witam wszystkich Motocyklowo ZakrÄconych
Mam na imiÄ Jacek. Po 25-ciu latach przerwy powrĂłciĹ bakcyl .SzukaĹem ,czytaĹem i wypadĹo na HondÄ Deaville 650 .Hondzia juĹź w garaĹźu rocznik 1998 ,trzy lata temu sprowadzona z Belgii ,przebieg wg licznika 51tys .Poprzedni wĹaĹciciel nic, tylko jeĹşdziĹ wiÄc nad kilkoma rzeczami bÄdÄ musiaĹ popracowaÄ. I tu Wasze a juĹź myĹlÄ i moje forum jest nie zastÄ pione. W razie wiÄkszych problemĂłw liczÄ na WaszÄ pomoc
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
Siemka !
PozazdroĹciÄ okolic do Ĺmigania. Z mojej mieĹciny pomykaĹbym caĹy dzionek w Twoje plenery. A wiem, Ĺźe zacne, zwĹaszcza sĹynna wojewĂłdzka 387. W tym roku byĹem w Czermnej w Kaplicy Czaszek, super miejsce...
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
DziÄki serdeczne za miĹe przywitanie.Kol radziecki, nie tylko motorem, tras rowerowych mam koĹo siebie setki km po mojej i Czeskiej stronie .W wolnym czasie (strasznie go maĹo) rower takĹźe ujeĹźdĹźam .Bunkrowisko - OsĂłwka jest akurat w mojej miejscowoĹci kol oldmotory. Co do trasy 387 to takich jest tu duĹźo , choÄby PrzeĹÄcz Walimska , Srebrna GĂłra
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum