Witam wszystkich Motocyklowo Zakręconych
Mam na imię Jacek. Po 25-ciu latach przerwy powrócił bakcyl .Szukałem ,czytałem i wypadło na Hondę Deaville 650 .Hondzia już w garażu rocznik 1998 ,trzy lata temu sprowadzona z Belgii ,przebieg wg licznika 51tys .Poprzedni właściciel nic, tylko jeździł więc nad kilkoma rzeczami będę musiał popracować. I tu Wasze a już myślę i moje forum jest nie zastąpione. W razie większych problemów liczę na Waszą pomoc
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
Siemka !
Pozazdrościć okolic do śmigania. Z mojej mieściny pomykałbym cały dzionek w Twoje plenery. A wiem, że zacne, zwłaszcza słynna wojewódzka 387. W tym roku byłem w Czermnej w Kaplicy Czaszek, super miejsce...
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Dzięki serdeczne za miłe przywitanie.Kol radziecki, nie tylko motorem, tras rowerowych mam koło siebie setki km po mojej i Czeskiej stronie .W wolnym czasie (strasznie go mało) rower także ujeżdżam .Bunkrowisko - Osówka jest akurat w mojej miejscowości kol oldmotory. Co do trasy 387 to takich jest tu dużo , choćby Przełęcz Walimska , Srebrna Góra
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum